Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Kestävä hyvinvointi Viisas elämä -messujen teemana

Viisas Elämä

Kestävä hyvinvointi Viisas elämä -messujen teemana

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2016 klo 09:09
Julkaisija: Viisas Elämä

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävien Viisas elämä -messujen pääteemana on kestävä hyvinvointi. Teema on myös yksi Sitran Megatrendit 2016 -listauksen maalaamista tulevaisuuden ilmiöistä.

Järvenpään Viisas elämä -messut kokoavat saman katon alle yli 60 luennoitsijaa ja workshopin vetäjää hyvinvoinnin, tieteen ja kirjallisuuden aloilta. Avainpuhujana on avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja, joka käsittelee aihetta ”Mistä tulemme? Keitä olemme? Minne menemme?”. Kestävää hyvinvointia edustavat mm. biohakkeroinnin asiantuntija Teemu Arina, CoPassion-hankkeen myötätuntotutkija Miia Paakkanen ja tasapainoisen ja terveellisen ruokavalion asiantuntijat Annika Havaste, Tara Lange, Pauliina Tervo ja Elviira Krebber.

Mukana messuilla on myös toimittaja Perttu Häkkinen, näyttelijä ja juontaja Lorenz Backman, pappi Jaakko Heinimäki, kirjailija Arja Sihvola ja laulaja-lauluntekijä Jukka Kuoppamäki sekä monia muita huippuesiintyjiä. Messuilla voi kokeilla naurujoogaa, mindfulnessia ja syvärentoutumista tai käydä rauhoittumassa sureville tarkoitetussa lohtupesässä. Palkittu runoilija ja suomentaja Kai Nieminen vetää messuilla runomaratonin.

Viisas elämä -messut järjestetään nyt kolmannen kerran, tällä kertaa Järvenpää-talolla. Aikaisempina vuosina Tampereella pidetyt messut ovat houkutelleet paikalle tuhansittain hyvinvoinnista kiinnostunutta yleisöä.

Viisas elämä -messut ovat osa Basam Books -kustantamon Viisas elämä -kirjasarjan ympärille kehitettyä tapahtumavalikoimaa. Myös maanantai-iltojen Viisas elämä -klubit Helsingin Arabianrannassa ovat keränneet paljon innostunutta yleisöä paikalle.

 

Viisas elämä -messut Järvenpää-talolla 30.-31.1.2016

 

 

Basam Booksin Viisas elämä -sarja ohjaa lukijat lähemmäksi elämäniloa, sopusointua ja henkistä hyvinvointia. Viisas elämä sisältää laadukkaita ja inspiroivia teoksia länsimaisen psykologian uusimmista virtauksista elämäntaidon klassikkoteoksiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs