Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Kesä on grillauksen kulta-aikaa!

Biltema

Kesä on grillauksen kulta-aikaa!

Tiedote.
Julkaistu: 08.07.2016 klo 12:10
Julkaisija: Biltema

Innokkaimmat grillaajat aloittavat jo kevään ensimmäisten auringonsäteiden lämmössä, mutta toiset odottavat parhaita grillihetkiä kesäiltojen lempeydessä. Ja nyt ne ovat käsillä! Mikäpä kertoisi kesäfiiliksestä paremmin kuin herkullinen grilliruoka? Sitä voi valmistaa puutarhassa, rannalla tai parvekkeella – ja monella tavalla. Tosifaneille hiiligrillaus on rituaali, jota ei voi ohittaa, toiset taas arvostavat kaasugrillin takuuvarmaa lopputulosta!


Oletko hiiligrillaaja?
Silloin grillaus ottaa vähän enemmän aikaa mutta tarjoaa nautittavia hetkiä jo sinällään. Säätimien kääntelyn sijasta ohjailet grilliin tarkasti ilmaa niin, että hiilet syttyvät juuri oikeanlaiseen hehkuun. Kipinät ja rätinä saavat sinut hyvälle tuulelle, ja savuntuoksu herättää lempeitä ajatuksia. Hiiligrilli on valinta juuri sinulle, joka koet, että tämä on se ainoa oikea tapa grillata – valmistelu, sytytys ja odotus. Hiiligrillejä löytyy niin perinteisinä pallogrilleinä, kokoontaitettavina suorakaiteen muotoisina kuin tynnyrimallisinakin. Hiiligrilli on erinomainen valinta, kun et halua maksaa itseäsi kipeäksi hyvästä grillistä, tai kun haluat mahtua grillaamaan pienessä tilassa. Hiiligrillin voit myös helposti napata mukaan vaikkapa piknikille.


Vai oletko sittenkin kaasugrillifani?
Nokiset kädet ja silmien kirvely ei ole sinun juttusi. Homman on sujuttava siististi, tehokkaasti ja mukavasti. Silloin valinta on kaasugrilli, joka kuumentuu kätevästi ja nopeasti vain nappia painamalla ja kaasua säätämällä. Lämpötilan säätö on helppoa ja grillausalaa voi vaihdella ainesten määrän mukaan. Lämpötilan saa pidettyä tasaisena, eikä tarvitse pelätä, että lämpö loppuu kesken grillauksen. Joissakin grilleissä on paistotasojen lisäksi lämpöhylly, jonka avulla voi lämmittää lisukkeita tai pitää lämpimänä jo grillatut tuotteet. Kaikki toimii hyvin yksinkertaisesti ja silti tuloksena on sama ihanan grilliruoan tuoksu. Kaasugrilli on loistava valinta vaativalle grillaajalle ja sinulle, joka grillaat usein tai suurille porukoille.

Hyvin vinkkejä
• Lihassa on keskimäärin 70 % vettä, 20 % proteiinia, 9 % rasvaa ja 1 % mineraaleja.
• Paksuja lihoja kannattaa marinoida vähintään 12 tuntia.
• Liha, lintu, kala, vihannekset, hedelmät ja muut ainekset on hyvä ottaa huoneenlämpöön 2 tuntia ennen grillausta.
• Parhaaseen lopputulokseen pääset, kun maltat odottaa, että grilli on lämmennyt kunnolla.
• Öljymarinoitu liha kannattaa huuhdella tai pyyhkiä ennen grillausta, ettei öljypisaroita putoile tuleen.
• Raa'at vihannekset kypsyvät pidempään, ja ne kannattaakin laittaa grilliin ennen lihaa.
• Anna lihan vetäytyä n. 5–10 minuuttia ennen tarjoilua.

Biltemasta löydät laajan valikoiman grillejä moneen eri käyttötarpeeseen. Grillien lisäksi löydät runsaasti erilaisia grillauksen oheistarvikkeita, kuten grillihiiliä, sytyttimiä, grillausvälineitä, lämpömittareita ja halstereita.

Grillejä: http://www.biltema.fi/fi/Vapaa-aika/Puutarha/Grilli/Grillit/
Varusteita: http://www.biltema.fi/fi/Vapaa-aika/Puutarha/Grilli/Varusteet/?page=1

Tuotetiedot:
Kokoon taitettava grilli: Grilli vie vähän tilaa ja on helppo kuljettaa mukana. Grillausala: 44 x 29 cm. Grillin korkeus: 31 cm. Mustaa peltiä, paksuus: 0,4 mm, kromattu grilliritilä. Mitat kokoon taitettuna: 46 x 42 x 3,5 cm. Testimenestys Aftenpostenissa (Oslo By) 7/2015. ”Fiksu, lähes nerokkaan käytännöllinen. Vie vähän tilaa.” 50-084 19,99 €

Kaasugrilli: Luotettava, nopeasti lämpiävä grilli ympärivuotiseen käyttöön. Reilunkokoiset grillaus- ja työtasot. Kannen lämpömittari auttaa valvomaan lämpötilaa, jota voidaan säätää portaattomasti. Kaasugrillissä on kolme poltinta, jotka sytytetään elektronisella sytyttimellä. Paistotasojen lisäksi grillissä on lämpöhylly. Grilliä on helppo siirrellä terassilla kahden ison pyörän avulla. Jos grilliä on tarkoitus säilyttää ulkona, on suositeltavaa käyttää grillihuppua, jonka löydät myös Biltemasta. 50-086 169 €.

Pallogrilli: Tämä pallogrilli on varma valinta satunnaiseen terassigrillaamiseen tai mökille. Pallogrillissä on 43 cm:n grillausala ja lämmönlähteenä käytetään hiiliä. Kuvussa ja pohjassa olevien ilmareikien ansiosta saa säädeltyä hiilien palamislämpötilaa. Korkeus on 55,5 cm. Biltemasta löydät pallogrillille myös sopivan suojahupun säilytyksen ajaksi. Talvella grilli kannattaa laittaa säilytykseen kuivaan paikkaan esim. varastoon. 26-414 24,90 €.

Savustustynnyri ja grilli: Kotikäyttöön tarkoitettu savustustynnyri, joka toimii myös grillinä. Vakaa rakenne. Kaksi kerrosta, kaksi savuluukkua ja kromatut ritilät. Lämpömittari ja säädettävä ilmanvaihtoaukko kannessa. Lämmitetään hiilillä tai briketeillä. Osastot savustamiseen, grillaamiseen ja esim. pienien makkaroiden tai kalojen ripustamiseen. Helppo purkaa osiin, seisoo tukevasti 3 jalalla. Jauhemaalattua 0,8 mm teräslevyä. Hiili-/Vesiastia: tilavuus: 4,5 litraa. Luukut: 140 x 120 mm. Kokonaismitat: Ø 440 mm, korkeus: 880 mm. 50-087 54,90 €

Lisätietoja:
Biltema Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@biltema.fi
Puh. 09 427 05 830
www.biltema.fi

Liitetiedostot

Biltema on yksi Pohjoismaiden suurimmista varaosa- ja tarvikemyymäläketjuista. Laajassa tuotevalikoimassa on yhteensä yli 19 000 tuotenimikettä. Tuotteet on lajiteltu kahdeksaan tuoteryhmään, jotka ovat autoilu, veneily, vapaa-aika, koti, toimisto–tekniikka, rakentaminen, autonhoito ja työkalut. Laajan ja monipuolisen valikoimansa myötä Biltema on nykyisin todellinen koko perheen tavaratalo. Tavarataloja on tällä hetkellä 125 ja ne sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Suomessa Biltema-tavarataloja on 15.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs