Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Katuruoka valloittaa Hartwall Arenan

Restel Oy

Katuruoka valloittaa Hartwall Arenan

Tiedote.
Julkaistu: 14.08.2015 klo 12:45
Julkaisija: Restel Oy

Restel Tapahtumaravintolat tuo Hartwall Arenalle täysin uuden ravintolakonseptin, Street Food Delin. Arenan kaduilla asiakkaita palvelee useita Street Food Deli –ravintoloita 15.8. 2015 alkaen.
 

REHTIÄ RUOKAA VAHVALLA ASENTEELLA

Street Food Delin reseptien lähtökohtana on katukeittiön innoittama yksinkertaisuus, elämyksellisyys ja laadukkaat raaka-aineet. Annoksien esillepanoon ja pakkauksiin on kiinnitetty erityistä huomiota, ja useimmat annokset voi syödä street food –tyylin mukaisesti käsin. Street Food Delin toimipisteiden annosvalikoima vaihtelee paitsi Hartwall Arenan tapahtumien mukaan myös myyntipisteittäin.

TYYLIKÄS SISUSTUS AJAN HENGESSÄ

Street Food Deli -ravintoloiden sisustus jatkaa reseptien myötä yksinkertaista linjaa. Toimipisteiden suunnittelussa on huomioitu ennen kaikkea asiakaslähtöisyys ja tilojen toimivuus. Tyyliltään ravintolat ovat skandinaavisen pelkistettyjä ja trendikkäitä. Sisustuksessa on käytetty tummia värejä, puupintoja sekä vahvoja graafisia elementtejä. Street Food Deli on rennon tyylikäs olematta liian arkinen.

TUOREITA RUOKAELÄMYKSIÄ KAIKILLE

”Street Food Delin konseptia kehittäessä huomioimme ensisijaisesti Harwall Arenalla järjestettävät hyvin erilaiset tapahtumat, ja annokset maistuvat varmasti niin jääkiekon ystäville kuin konserttiyleisölle”, toteaa Restel Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Kim Westerling. Street Food Deli -ravintoloiden yhteydessä tullaan järjestämään vuoden mittaan myös erilaisia tempauksia ja totutusta poikkeavaa ohjelmaa.

Lisätietoja:

Kim Westerling
Restel Tapahtumaravintolat ketjujohtaja
puhelin 09 733 5335
kim.westerling@restel.fi

Liitetiedostot

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 45 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs