Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Kätevä&Tekevä –messuilla ollaan suomenmestaruusvauhdissa

Lahden Messut

Kätevä&Tekevä –messuilla ollaan suomenmestaruusvauhdissa

Tiedote.
Julkaistu: 22.08.2016 klo 10:48
Julkaisija: Lahden Messut

Osana Kätevä&Tekevä –kädentaitotapahtumaa järjestettävässä radio-ohjattavien autojen kilpailussa ajetaan marraskuussa suomenmestaruustasolla. Neljättä kertaa messujen yhteydessä toteutettava Lahti Touring Car Challenge on tänä vuonna ensimmäistä kertaa FinTrack Tour -RC-autoilun SM-sarjan osakilpailu. Lahden Messukeskuksessa 5.-6. marraskuuta ajettavan kilpailun järjestää Lahden Urheiluautoilijat.

FinTrack Tour -suomenmestaruussarja sisältää yhteensä kuusi osakilpailua, joista radio-ohjattavien autojen kilpailukalenteriin itsensä vakiinnuttanut Lahti Touring Car Challenge on tänä vuonna ensimmäinen. Kilpailussa ajetaan kolme luokkaa, ja huippunopeudet kilon painoisilla menopeleillä nousevat ratamatolla jopa 80 kilometriin tunnissa. Rataa kiertää viikonlopun aikana lähes sata kilpa-autoa. Kilpailuun saadaan mukaan myös kansainvälistä väriä Venäjältä sekä Virosta.

Kätevä&Tekevä kokoaa perinteisesti pyhäinpäiväviikonloppuna kädentaitajat ja harrastajat yhden katon alle. Koko perheen tapahtumassa pääosassa ovat käsintehdyt tuotteet sekä tarvikkeet omiin harrasteisiin. Messujen ohjelmasisältö tarjoaa mm. näyttelyjä ja oppilasnäytöksiä sekä eri alojen työpajoja. Tapahtuman yhteydessä järjestetään Kivi- ja korumessut sekä Nukkekoti- ja nukkemessut.

Kätevä&Tekevä Lahden Messukeskuksessa 5.-6. marraskuuta 2016.
Messuvieraat pääsevät kaikkiin tapahtumiin yhdellä lipulla.

 

Lisätietoja:

Lahden Messut Oy

Niina Vesalainen

p. 040 654 1284

niina.vesalainen@lahdenmessut.fi

www.katevamessut.fi

 

Lahden Urheiluautoilijat

Henry Salmén

p. 050 374 9399
lahua.rc@gmail.com 

Liitetiedostot

Lahden Messut Oy tunnetaan korkealaatuisista ammatti- ja erikoismessuistaan. Toiminnan oleellisena osana ovat myös näytteilleasettajille tarjottavat suunnittelu- ja rakennuspalvelut sekä messukalusteiden ja -tarvikkeiden vuokraus. Lahden Messut toimii yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana erilaisissa messuissa ja tapahtumissa. Uudistuneen Lahden Messukeskuksen tilojen vuokraus näyttelyille, messuille, seminaareihin, yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja konsertteihin on tärkeä osa Lahden Messujen palvelutoimintaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs