Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Kari Viertola Akaalta ehdolla vuoden 2013 jalkapallohuoltajaksi

Cramo

Kari Viertola Akaalta ehdolla vuoden 2013 jalkapallohuoltajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2013 klo 09:00
Julkaisija: Cramo

Cramon ja Suomen Palloliiton järjestämä Vuoden 2013 huoltaja -kampanja on edennyt finaalivaiheeseen.

Palloliiton piirit ovat valinneet finaaliin osoitteessa www.huoltopelaa.fi kerättyjen satojen ehdotusten perusteella 13 ehdokasta.

Yksi finalisteista on Kylmäkosken Veikkojen futsal-joukkueen huoltaja Kari Viertola.

Viertolaa vuoden huoltajaksi huoltopelaa-sivustolla ehdottaneet kuvailevat miestä näin:

– Vili on hoitanut moitteetta niin paitojen pesut, pallojen pumppaukset, huoltolaukun, tuomarien nestehuollon ja kaikki muutkin tehtävät. Vilin hengennostatus-puheen ansiosta joukkueemme nousi Futsal-liigaan kaudella 2011 – 2012

Ensimmäistä kertaa suomalaisen jalkapalloilun historiassa järjestettävä Vuoden 2013 huoltaja -äänestys on parhaillaan käynnissä.

Jokainen voi käydä äänestämässä suosikkihuoltajaansa osoitteessa www.huoltopelaa.fi aina perjantaihin 23.8. asti.

Vuoden huoltaja palkitaan 6. syyskuuta, Suomi–Espanja MM2014 karsintaottelun puoliajalla, upealla matkalla Ranskaan seuraamaan MM-karsintaottelua Ranska–Suomi yhdessä kampanjan keulakuvan, 1960-luvulta lähtien huoltotehtävissä toimineen Gunnar Yliharjun kanssa. Lisäksi Vuoden huoltajan joukkue saa 1 000 euron varustelahjakortin.

– Huoltajat tekevät pyyteetöntä työtä rakkaudesta lajiin. On ollut hienoa huomata, kuinka jalkapallon harrastajat ympäri maan ovat aktivoituneet ehdottamaan omia huoltajiaan ja markkinoimaan heitä myös sosiaalisessa mediassa. Vaikka kaikkia ehdokkaita ei voida finaaliin valita, lämmittää monen huoltajan mieltä varmasti kuitenkin jo heidän saamansa kiitos seuran sisällä, Cramon markkinointipäällikkö Lasse Huuhka kertoo.

Suomen Palloliiton markkinointipäällikkö Ilkka Vanalan mukaan seurat ovat ottaneet ilolla vastaan Vuoden jalkapallohuoltajan valinnan.

– Huoltajia on kautta aikojen arvostettu suomalaisissa seuroissa, ja heitä on huomioitu eri tavoin seurojen sisällä. Vuoden huoltajan valtakunnallinen valinta nostaa kuitenkin entistä näkyvämmäksi huoltajien työtä ja toivottavasti kannustaa nykyisiä huoltajia jatkamaan tärkeää työtä. Samalla jalkapallossa on jatkuva tarve myös uusille innokkaille huoltajille, ja toivomme, että kampanja tekisi tunnetuksi, miksi huoltajaksi kannattaa ryhtyä, Vanala sanoo.

 

Vuoden 2013 Finalistit

Kari Julkunen, 52, SPL Itä-Suomen piirinjoukkuen huoltaja: pojat C-99 ja tytöt TC-99

Heikki Orasmaa, 65, Ekenäs Idrottsförening f.f, edustusjoukkue

Heikki Lehtonen, 69, ÅIFK, edustusjoukkue

Sami And, 42, Valkeakosken Koskenpojat, edustusjoukkue

Juha Grönholm, 61, Vaasan Palloseura, edustusjoukkue

Pauli Suominen, 56, HIFK:n edustusjoukkueen huoltaja

Pasi Kivimäki, 43, Musan Salama, edustusjoukkue

Kjell Sipinen, 47, Åland United, naisten edustusjoukkue

Mika Hotokka, 38, Mikkelin Kissat 00-junioreiden huoltaja

Maarit Rautio, 56, Tikkurilan Palloseura, Naiset II:n huoltaja

Kari Viertola, 49, Kylmäkösken Veikkojen Futsal-joukkueen huoltaja

Reijo Muuriaisniemi, 59, TPS:n naisten liigajoukkueen huoltaja

Risto Saxman, 52, FC YPA, miesten 2. Divisioonan joukkue

 

Käy katsomassa, mitä Suomen jalkapallomaajoukkueen kunniakapteeni Ari ”Zico” Hjelm ajattelee huoltajan työn merkityksestä osoitteessa www.huoltopelaa.fi.

Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja kuvat:

Cramo Finland Oy

Lasse Huuhka, markkinointipäällikkö, p. 040 744 2022

OS/G Viestintä

Toni Perez, p. 040 0630 063, toni.perez@osg.fi

Liitetiedostot

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraa siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo on toimialansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramon noin 2 600 työntekijää palvelee 14 maassa 
380 toimipisteessä yli 150 000 asiakasta rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi Cramo palvelee kuluttajia.
Vuokrattavia koneita ja laitteita on päälle 200 000. Cramo-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 688 miljoonaa euroa. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka 
emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Cramo Finland Oy:ssä työskentelee yli 500 työntekijää noin 60 toimipisteessä ympäri Suomea.
Cramo Finland Oy:llä on vuokrattavana yli 60 000 konetta ja laitetta sekä 200.000 m2 siirtokelpoista tilaa.
Lue lisää konsernin sivuilta osoitteessa www.cramo.com ja Suomen sivustolta www.cramo.fi.

 

Suomen Palloliitto on jalkapallon erikoisliitto, joka Kansainvälisen Jalkapalloliiton FIFA:n jäsenenä vastaa maamme kaikesta jalkapallotoiminnasta ja sen kehittämisestä. Työtä tehdään sekä kasvatus- ja harrastustoiminnan että kilpa- ja huippu-urheilun parissa ihmis- ja asiakaskeskeisestä lähtökohdasta. Suomen Palloliittoon kuuluvissa noin 1 000 jäsenseurassa on noin 117 000 rekisteröityä pelaajaa. Jalkapalloa harrastaa Suomen Gallupin tutkimusten mukaan 500 000 suomalaista. Suomen Palloliitto on harrastajamäärältään Suomen suurin urheilun lajiliitto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs