Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Karate 1 Premium League – Hirvonen pronssiottelussa

Suomen Karateliitto Ry

Karate 1 Premium League – Hirvonen pronssiottelussa

Tiedote.
Julkaistu: 14.02.2015 klo 14:15
Julkaisija: Suomen Karateliitto Ry

K1_logo

Pasi Hirvonen antoi vahvan näytteen tulevia EM-kisoja ajatellen, etenemällä pronssiotteluun miesten katassa Karate 1 Premium Leaguen toisessa osakilpailussa, Hollannin Avoimissa.

Miesten kata on kilpailun suurin sarja, peräti 84 osallistujaa 26 maasta.

Hirvonen eteni karsintakierroksilla aina neljännelle kierrokselle asti, voittamalla ensin Julian Wieserin, GER puhtaasti 5-0. Toisen kierroksen vastustaja Italian Filippo Previato kaatui myös selkein luvuin 5-0.

Kolmannella kierroksella vastus olikin sitten kovempi. Ranskan William Geoffry on aikaisemmin menestynyt hyvin juniorina ja oli Euroopan mestari U21 sarjassa 2009.

Nyt Geoffry on nousussa myös senioritasolla, siitä osoitus 5. sija K1 Premium Leaguen ensimmäisessä osakilpailussa Paris Openissa tammikuussa.

Pasi Hirvonen jatkoi upeita otteitaan ja voitti tasaisen ottelun pistein 3-2.

Tällä voitolla Hirvonen eteni neljännelle kierrokselle, jolla vastaan asettui todella kovan luokan kilpailija Damien Quintero. Espanjalainen on viime vuoden EM-kisojen hopeamitalisti ja EM-ykkönen vuodelta 2013.

Damien Quintero voitti ottelun luvuin 5-0 edeten neljännesfinaaliin, ja Hirvonen jäi odottamaan mahdollista keräilyottelua.

Espanjalainen raivasi tiensä finaaliin ja tämä avasi Hirvoselle tien keräilyotteluihin.

 

Niukka häviö pronssista

Ensimmäisessä keräilyottelussa Hirvonen sai vastaansaItalian Carmine Aniello Rean. Hirvonen vei tästä selvän voiton ja eteni ottelemaan pronssiottelupaikasta RanskanVu Duc Minh Duckia vastaan.

Ranskalainen kuitenkin luovutti ottelun ja Pasi Hirvonen eteni pronssiotteluun.

Hirvonen teki vahvan suorituksen Espanjan Manuel Jose Carbonell Lopézia vastaan. Tuomariäänestyksessä liput menivät kuitenkin Espanjalaiselle 3-2, ja Hirvonen jäi harmittavasti yhden lipun päästä pronssista.

Hirvosen viides sija lupaa kuitenkin hyvää kuukauden päästä käytäviä EM-kisoja ajatellen.

EM-kisat ovat karsintakilpailu kesäkuussa käytäviin ensimmäisiin European Gamesiin Bakussa.

Muut kataajat jäivät ensimmäisiin otteluihin

Suomesta katasarjoihin osallistuivat myös Oliver Kuisma, Niklas Turunen ja Ina Hämäläinen.

Kaikki kolme saivat valitettavasti tunnustaa ensimmäisen ottelunsa vastustajansa paremmakseen, ja koska heidän voittajansa ei edennyt finaaliin asti, katkesi tie keräilyotteluihin kaikilta kolmelta lyhyeen.

Lauantaina suomalaisia kilpailemassa ovat vielä miesten -67 kg sarjassa otteleva Aaro Tuominen, naisten -55 kg sarjassa otteleva Johanna Hyvärinen ja Emma Aronen sarjassa -61.

Lisätietoa aikataulusta ja tuloksista löytyvät linkistä

https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=29#a_eventhead

Lisätietoa Suomen joukkueesta:

Anssi Kaltevo, Urheilutoimenjohtaja
Puh. 010 420 8501, gsm 050-3141201
anssi.kaltevo@karateliitto.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomen karateliitto edustaa suomalaisia karateseuroja yli tyylisuuntarajojen. Liitossa on tällä hetkellä yli sata jäsenseuraa.

Karateliiton tarkoitus on "edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa."

Suomen karateliitto edustaa suomalaista karatea maailmanlaajuisissa karaten katto-organisaatioissa kuten Maailman karateliitto (WKF) ja Euroopan karateliitto (EKF).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs