Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Kaakko135° tarjoilee keisarillisia matkawinkkejä ja kodinhoito-ohjeita

Kaakko135°

Kaakko135° tarjoilee keisarillisia matkawinkkejä ja kodinhoito-ohjeita

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2014 klo 14:38
Julkaisija: Kaakko135°

Koko Wenäjänmaan imperaattori, Suomen suuriruhtinas, Puolan hallitsija etc. etc. etc. keisari Aleksanteri III ja hänen korkea puolisonsa Maria Feodorowna owat malttaneet jättää keisarillisen howinsa ja Langinkosken keisarillisen kalastusmajansa towiksi wieraillakseen Kaakko135°:n messuosastolla 6 h 119 torstaina 16.1.2014. Mukanaan he tuowat arwowaltaisen tuulahduksen, jonka myötä he ovat luwanneet jakaa yleisölle parhaat matka- ja menowinkkinsä Kotkan-Haminan seudulta.  125-wuotisjuhlawuottaan wiettäwä Langinkoski kuuluu luonnollisestikin näihin, ja itsekin keisarillisen aluksen omistawa keisari nauttii suunnattomasti Gangut Regatasta kesällä 2014. Mutta mitä muuta he suosittelewat, paljastuu wasta osastolla!

Koska korkeiden vieraiden pitää torstain jälkeen kiirehtiä hoitamaan waltionhallinnollisia welwollisuuksiaan, jakaa kauppiaanrouwa Maria Magdalena Forsberg, mahdollisesti jopa tulewan howihankkijan waimo, ruoka- ja kodinhoitowinkkejään Kaakon osastolla perjantaina 17.1.2014 ja lauantaina 18.1.2014. Haminassa asustelewa rouwa Forsberg tietää tulewan Tattoo-wuoden teettäwän jokaiselle perheenemännälle paljon työtä ja siksi hän suositteleekin kiireisille kodinhengettärille mm. siirappisahtia ja taalemunkkeja wieraswaraksi.  Toki rouwa Forsbergiltä löytyy muitakin ohjeita huushollin hoitoon ja salaisuuksia keisarin kyökistä, jotka hän kuitenkin lupaa kertoa vain osastolla wierailewille.

 

Keisarillisin terwetulotoiwotuksin Kaakon osastolle 6 h 119 Matka2014-tapahtumaan Teidät toiwottaa ja lisätietoja antaa

Sanna Nikki, matkailupäällikkö, Kaakko135°/Cursor Oy,  p. 040 190 2585, sanna.nikki@kaakko135.fi

Birthe Suni, matkailujohtaja, Kaakko135°/Cursor Oy, p. 040 190 2549, birthe.suni@kaakko135.fi

 

***

 

Kaakko135° sijaitsee itäisen Suomenlahden rannikolla, Kymijoen ja itärajan välisellä alueella. Alue käsittää viisi kuntaa: Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän.

Vuodesta 2012 toteutettu seudullinen matkailun yhteismarkkinointi sai oman yksikkönsä Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:ssä 1.1.2014 alkaen. Organisaatio yhdistää Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän matkailumarkkinoinnin tavoitteena entistä tehokkaampi toiminta.

Kaakko135° – Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä - osallistuu 16.–19.1. Helsingin Messukeskuksessa järjestettäville Matkamessuille. Hyvän tuulen rannikko esittäytyy osastolla 6h119. – Tänä vuonna messuosaston teemana ovat Kotkan-Haminan seudun upeat tapahtumat, jotka valtaavat hyvän tuulen rannikon läpi ja kesän. Näitä ovat mm. Langinkosken keisarillisen kalastusmajan 125. juhlavuosi, Gangut Regatta ja Kotkan meripäivät Kotkassai,  Arktika-päivät  Virolahdella, Elokuun Tango Pyhtäällä, Pelimannipäivät Miehikkälässä sekä pisteenä iin päällä Kansainvälinen sotilasmusiikkitapahtuma Hamina Tattoo Haminassa.

 

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs