Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Juhlavuoden parhaat klassikot ja uudet herkut m/s Finlandialta

Eckerö Line Ab Oy

Juhlavuoden parhaat klassikot ja uudet herkut m/s Finlandialta

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2014 klo 09:30
Julkaisija: Eckerö Line Ab Oy

Eckerö Line on tarjonnut makumuistoja laivan buffetravintolassa jo 20 vuoden ajan. Eckerö Line on mukana Viini, Ruoka ja Hyvä Elämä –messuilla 23.-26.10.2014 osastolla  5g39.

Eckerö Line on aina halunnut kattaa matkustajilleen parasta pöytään. Lähes kaikki ruoat valmistetaan m/s Finlandialla itse alusta lähtien, laadukkaista raaka-aineista. 20-vuotisjuhlan kunniaksi buffetissa on tarjolla suosikkiherkkuja vuosien varrelta.

”Asiakas voi luottaa siihen, että tutut ruoat löytyvät pöydästä edelleen, mutta niiden rinnalle tuodaan uusia makumuistoja. Syksyn sadonkorjuupöydän silakkaruoat ovat laivan klassikoita ja riistakauden huippuherkkua ovat laivan omat hirvi-sienipyörykät puolukkarosmariinihillokkeella”, kertoo Eckerö Linen laivapalveluista vastaava Kaisa Mikola. Mukana kehitystyössä on makumuotoilija Markku Luola, yhdessä laivan keittiöpäälliköiden ja keittiöhenkilöstön kanssa.

Joulun herkut Eckerö Buffetissa

”Olemme iloisia, että voimme tarjota asiakkaillemme klassisen joulupöydän moderneilla uutuuksilla höystettynä. Jouluateria alkaa monipuolisella kalavalikoimalla, mukana on mm. piparkakkusilakkaa. Laivalla huolella valmistettujen joulun laatikkoruokien lisäksi tarjolla on lipeäkalaa ja joulukinkkua. Suomalaisesta porsaasta valmistettu kinkku paistetaan laivalla, se tarjoillaan lämpimänä ja kokki leikkaa lihan erikseen jokaisen ruokailijan lautaselle”, kertoo Mikola.

Joulubuffet on tarjolla m/s Finlandialla 20.11. alkaen klo 12.00 ja 19.30 lähdöillä Tallinnasta ja klo 15.30 lähdöllä Helsingistä. Joulubuffetin hinta ennakkoon ostettuna 26 €/hlö ja laivalta 28 €/hlö, sisältää ruokajuomat viinit, oluet ja virvoitusjuomat hanasta.

Lisätietoja:
Kaisa Mikola, Customer Experience Manager, Eckerö Line puh. +358 40 503 0537, kaisa.mikola(at)eckeroline.fi

 

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka kuuluu vuonna 1961 perustettuun Eckerö-konserniin. Yhtiö tarjoaa matkailupalveluita Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluita. Yhtiön laiva m/s Finlandia on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. Eckerö Line on reitin ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnusta. Vuonna 2013 Eckerö Linen matkustajamäärä oli noin 1.127.000 matkustajaa. Lisätietoja www.eckeroline.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs