Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Joululomat on pian myyty loppuun – Kanaria kutsuu mattimyöhäisiä

Finnmatkat

Joululomat on pian myyty loppuun – Kanaria kutsuu mattimyöhäisiä

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2014 klo 14:00
Julkaisija: Finnmatkat

Finnmatkojen joulunajan matkamyynti on sujunut erinomaisesti. Viimeisiä rantalomia auringossa myydään nyt.

”No onkos tullut kesä nyt talven keskelle”, on tänä jouluna monen suomalaisen suosikkijoululaulu. Nyt alkaa kuitenkin olla kiire, jos loma lämpimään on vielä varaamatta.

– Taantumasta huolimatta näyttää siltä, että suomalaiset haluavat jouluksi karkuun loskaa ja pimeää. Kaiken kaikkiaan joulunaika on myynyt todella hyvin, viimevuotistakin paremmin. Tänä vuonna myös pyhät osuvat sopivasti viikonlopun ympärille, joten monille tulee pidempi lomapätkä joulun ja uudenvuoden aikaan, kertoo Finnmatkojen viestintäpäällikkö Jenita Sillanpää.

Myöhäisten varaajien matkat suuntautuvat kohti Kanariansaaria, sillä lähes kaikissa muissa kohteissa on jo täyttä. Jouluviikolla on vielä vapaita paikkoja niin Teneriffalle, Gran Canarialle kuin Lanzarotellekin. Myös Vaasan ja Oulun kentiltä pääsee kohti Kanariaa.

Sen sijaan lääkettä kaukokaipuuseen on luvassa enää vain muutamalle matkustajalle, sillä sekä Thaimaan- että Meksikon-joululomat on myyty loppuun yksittäisiä hajapaikkoja lukuun ottamatta.

– Jouluaaton lähdölle Thaimaahan löytyy vielä muutama paikka, mutta muuten käytännössä kaikkiin kaukokohteisiin myydään eioota, Sillanpää sanoo.


TOP5 Joulunajan suosituimmat lomakohteet
1.Thaimaa
2.Gran Canaria
3.Teneriffa
4. Kap Verde
5. Egypti

Lisätietoja: Finnmatkat, viestintäpäällikkö Jenita Sillanpää, p. 030 360 304                  


Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä, ja se järjestää vuosittain noin 280 000 valmismatkaa. TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel PLC:tä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs