Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » JOPON FANIT MÄÄRITTELIVÄT KAUDEN 2012 UUTUUSVÄRIT

JOPON FANIT MÄÄRITTELIVÄT KAUDEN 2012 UUTUUSVÄRIT

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2011 klo 14:00
Julkaisija: Helkama Velox

jopo-polkupyörien uusi mallisto julkaistiin Hangossa

JOPON FANIT MÄÄRITTELIVÄT KAUDEN 2012 UUTUUSVÄRIT 

Helkama Velox Oy on ostopäivillään Hangossa julkaissut kauden 2012 uudet jopo-mallit ja värit. Uudet, herkulliset värit ovat jopo-fanien toivomia.


Reilun vuoden takainen päätös jopon valmistuksen siirtämisestä maailmalta takaisin Suomeen näyttää onnistuneen. Vuoden 2011 jopo-myynti on ollut edelleen korkeampi kuin vuotta aiempi ennätys. Hangossa valmistettujen jopo-polkupyörien uudet 2012 mallit esiteltiin Hangossa Helkaman ostopäivillä.

                      – jopoa on myyty erittäin hyvin ja meillä oli toimitusvaikeuksia pitkälle kesään. Vasta nyt loppukaudesta olemme pystyneet valmistamaan tuotteita myös varastoon, sanoo Helkama Velox Oy:n toimitusjohtaja Jari Elamo.

                      Elamo ei kerro tarkkoja myyntimääriä, mutta viime syksynä määritelty 20 000 kappaleen tavoite on jo ylitetty ja uusi myyntiennätys tehty.

                      Alkuperäistä jopoa valmistettiin vuosina 1965–1974. Uudelleen lanseerattu jopo palasi markkinoille vuonna 2000. jopoa valmistettiin muutaman kauden ajan alihankintana Taiwanissa, mutta nyt legendaarisen merkin valmistus on palannut jälleen Suomeen ja Hankoon.

 

jopo-fanien Facebook-yhteisö tärkeässä roolissa

jopon Facebook-yhteisö on jo yli 66 600 fanin suuruinen. Tämä fanijoukko on fanilista.fi:n mukaan yksi suurimmista kuluttajatuotebrändien Facebook-yhteisöistä. Tästä suuresta fanijoukosta on suuri apu muun muassa jopon tuotekehityksellisissä asioissa.

                      – Olemme kysyneet jopo-yhteisöltä toiveita muun muassa jopon uusien värien sekä jopo-tarvikkeiden suhteen. Viime talven kyselyssämme suosituimmiksi väritoiveiksi nousivat pinkki, turkoosi ja lila, jotka värit nyt tulevat kauden 2012 mallistoon, Elamo kertoo. Uusia, kauden 2012 värejä löytyy tällä hetkellä heti toimitukseen Hangon polkupyörätehtaalta.

                      – Nyt esitellyt jopo-valaisimet olivat myös jopo-fanien toivelistalla Elamo jatkaa. Helposti esimerkiksi pyörän ohjaimeen kiinnitettävät valaisimet löytyvät jopojen väreissä: pinkki, punainen, valkoinen, limen vihreä ja keltainen.

 

 

Lisätietoja:

Helkama Velox Oy, toimitusjohtaja Jari Elamo p. 040 767 2538, jari.elamo@helkamavelox.fi

Liitetiedostot

Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto on noin 76 milj. euroa ja henkilökunnan määrä noin 333. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita Kaarinan ja Hangon tehtaillaan. Sen liikevaihto on 41,0 milj. euroa. Laivakaapeleita valmistavalle Helkama Bica Shanghaille liikevaihtoa kertyy 11,0 milj. euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa ja yrityksen liikevaihto on 16 milj. euroa. Liikevaihdoltaan 11,5 euron Suomen Polkupyörätukku on Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Polkupyörätukun pyöräbrändejä ovat mm. Insera ja Corratec.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs