Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » JOPOLIJAT VALTAAVAT LINNANMÄEN

JOPOLIJAT VALTAAVAT LINNANMÄEN

Tiedote.
Julkaistu: 15.07.2013 klo 12:51
Julkaisija: Helkama Velox

Perinteeksi muodostuneet jopojen kokoontumisajot lähtevät liikkeelle sunnuntaina 4.8.2013 klo 14. Matka alkaa Senaatintorilta ja päättyy Linnanmäelle.

Sunnuntaina Linnanmäen parkkipaikka täyttyy jopoista. 200 ensimmäiselle innokkaalle tarjotaan ilmaislippu yhteen Linnanmäen laitteeseen.

Reitti kulkee Senaatintorilta Aleksanterinkadun kautta Rautatientorin laitaa ja päättyy Alppipuistoon, josta halukkaat siirtyvät Lintsille. Alppipuistossa järjestetään piknik, joten jopoilijoita suositellaan ottamaan omat eväät mukaan.

Tänä vuonna jopoilijat saavat nauttia pidemmästä reitistä.

–      Pidensimme pyöräilymatkaa fanien toivomuksesta, kertoo idean äiti Ilona Vehmas.

Tapahtumalla on avoimet Facebook-sivut, jossa voi käydä klikkaamassa itsensä osallistujaksi ja saada tietoa nopeasti.

jopojen kokoontumisajot on kerännyt viime vuosina yhteen satoja jopoilijoita ympäri Suomen. Värikäs jopoletka on näky, jota kannattaa tulla seuramaan, vaikka ei pyöräilystä välittäisikään. Letkaan voivat liittyä myös muiden pyörien omistajat.

 Ensimmäisen kerran jopojen kokoontumisajot järjestettiin vuonna 2009. Tapahtuman takana on helsinkiläinen jopo-fani Ilona Vehmas.

  

Lisätietoja:

Helkama Velox Oy, toimitusjohtaja Jari Elamo

p. 040 767 2538

s-posti: jari.elamo@helkamavelox.fi

 

Ilona Vehmas

Sähköposti: ilona.vehmas@hotmail.com

Puhelin: 044 504 0881

Liitetiedostot

Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä yli 300. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita tehtaillaan Kaarinassa, Hangossa ja Shanghaissa. Helkaman kaapeliliiketoiminnalle kertyi tilivuonna 2012 liikevaihtoa yhteensä 45,8 miljoonaa euroa. Helkaman polkupyöräliiketoimintaan kuuluvat Helkama Velox Oy ja Suomen Polkupyörätukku Oy. Polkupyöräliiketoiminnan liikevaihto vuonna 2012 oli 23,9 miljoonaa euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa. Suomen Polkupyörätukku on liikevaihdoltaan Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Sen pyöräbrändejä ovat muun muassa Helkama, –jopo–, Merida, Insera, Corratec ja KTM.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs