Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Jopo juhlii julkaisemalla lifestyle-lehden

Jopo juhlii julkaisemalla lifestyle-lehden

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2015 klo 09:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

TIEDOTE                                                                                                                                     29.4.2015

Jopo täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Helkama on julkaissut jopo lifestyle -lehden, joka on myynnissä R-kioskeilla.

– Halusimme juhlistaa jopon viisikymppisiä tekemällä näyttävän julkaisun. Lehdessä on paljon asiaa jopon historiasta ja valmistuksesta, mutta myös kuuluisien jopoilijoiden haastatteluja, sisustus-, muoti- ja matkailujuttuja, kertoo Helkama Veloxin toimitusjohtaja Jari Elamo.

Lehti korostaa jopoilijoille yhteisiä arvoja: ekologisuutta, yksilöllisyyttä, rentoutta, katu-uskottavuutta ja yhteisöllisyyttä. Lehden takakannen on suunnitellut Amsterdamissa asuva taiteilija Kustaa Saksi. Lehti esittelee upeimmat tuunatut jopot ja mielenkiintoisimmat jopo-reitit sekä kertoo, miten sisustaa jopohenkisillä retroväreillä. Omia jopoilu-kokemuksiaan kertovat muun muassa Arja Koriseva, Johanna Vuoksenmaa, Sami Hedberg ja Ville Niinistö.

Jopo lifestyle -lehden toimituksesta on vastannut OS/G Viestintä. Lehteä voi ostaa isojen kaupunkien R-kioskeilta. Juhlavuoden kunniaksi Helkama lahjoittaa lehden kaikille jopo50-juhlamallin ostajille.

– Toivottavasti lehti ilahduttaa jopon ostajia ja tavoittaa vannoutuneet jopoilijat, toteaa Jari Elamo. 

Lisätietoja:

Helkama Velox Oy, toimitusjohtaja Jari Elamo p. 040 767 2538, jari.elamo@helkamavelox.fi

Polkupyörien painokelpoiset kuvat ovat ladattavissa Helkama Veloxin kuvapankista osoitteesta www.helkamavelox.fi

käyttäjätunnus: velox

salasana: jm2468 

Mikäli haluat Helkama Veloxin polkupyöriä testeihin tai kuvauksiin, olethan yhteydessä Pirkko Soiniseen, OSG Viestintä p. 0207 806 839 tai pirkko.soininen@osg.fi.

Liitetiedostot

Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto vuonna 2014 oli 76,9 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä  356. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.,Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita Kaarinan ja Hangon tehtaillaan. Sen liikevaihto on 39,2 miljoonaa euroa. Laivakaapeleita valmistavalle Helkama Bica Shanghaille liikevaihtoa kertyi 15,8 miljoonaa euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa ja yrityksen liikevaihto on 13,6 miljoonaa euroa. Suomen Polkupyörätukku on 9,4 miljoonan euron liikevaihdollaan Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Helkaman polkupyöräliiketoiminnan polkupyöräbrändejä ovat Helkama, -jopo-, Merida, Insera, Corratec ja KTM.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs