Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Johan Steenbergen nähdään Suomessa ensi kertaa Gymtec 2013 -messuilla

Tampereen Messut

Johan Steenbergen nähdään Suomessa ensi kertaa Gymtec 2013 -messuilla

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2013 klo 16:31
Julkaisija: Tampereen Messut

LIIKUNTA-ALAN SUURMESSUILLA ON 140 NÄYTTEILLEASETTAJAA

Suomen johtava liikunta-alan ammattitapahtuma tuo maaliskuussa Tampereelle tuhansia liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, kuntoliikunnan, fysioterapian ja kuntoutuksen ammattilaisia. Kaikkien aikojen suurimmilla Sportec-, Greentec-, Gymtec- ja Fysiotec-messuilla on 14.–15.3.2013 mukana ennätykselliset 140 näytteilleasettajaa. Alan ajankohtaisista aiheista keskustellaan lukuisissa seminaareissa ja tietoiskuissa. Tähtivieraiden joukossa nähdään myös kansainvälisesti arvostettu liikunta-alan asiantuntija Johan Steenbergen, joka tulee nyt ensimmäistä kertaa Suomeen.

Tapahtuman sloganiksi on valittu Staattisesta dynaamiseksi, jolla halutaan korostaa liikuntakentän muutosta. Messuilla nousevat esille useat yhteiskunnallisestikin kiinnostavat aiheet liikuntaan ja urheilupaikkoihin liittyen. Tärkeitä ja ajankohtaisia teemoja ovat myös arki- ja lähiliikunta sekä yleinen hyvinvointi ja jaksaminen. Suurmessujen sisältö ja oheisohjelma tukevat toisiaan erinomaisesti. Eri alojen ammattilaiset voivat kouluttautua seminaareissa sekä verkostoitua ja innovoida ratkaisuja koko liikunta-alan kehittämiseksi.


Johan Steenbergen: Asiakassitouttaminen on kuntokeskusten suurin haaste

Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry järjestää Gymtec-messuilla torstaina 14.3. klo 12.30–16.00 seminaarin Kunto- ja terveysliikuntakeskusten liiketoiminta ja asiakkuudet tulevaisuudessa. Puhujaksi saapuu ensivierailun Suomeen tekevä hollantilaisen tutkimuskeskus Kennispraktijkin johtaja ja liikunta-alan asiantuntija Johan Steenbergen, joka on suosittu luennoitsija kansainvälisissä tapahtumissa. Steenbergen puhuu seminaarissa asiakassitouttamisesta, joka on kuntokeskusten suurin haaste. Tutkimusten mukaan vain 30 prosenttia asiakkaista jatkaa liikuntaharrastustaan tietyllä liikuntaklubilla ensimmäisten kuukausien jälkeen. Steenbergen esittelee aiheesta tehtyä tutkimusta, kertoo erilaisista työkaluista asiakkaiden sitouttamiseksi ja antaa käytännön neuvoja liikuntayrittäjille. Seminaarin muissa esityksissä käsitellään kuntokeskusalan nykyhetkeä, uusasiakashankintaa ja osaamisen kehittämistä sekä alan edunvalvonta-asioita ja liikuntalakiuudistusta.

Sportec-, Greentec-, Gymtec- ja Fysiotec-messuilla pidetään lukuisia asiantuntijaseminaareja sekä tietoiskuja ajankohtaisista aiheista. Koko ohjelma osoitteessa www.sportec.fi.


Tankotanssin Suomen mestari Henriikka Roo opastaa kävijöitä – aktiivialueilla voi kokeilla eri lajeja

Messujen laaja ohjelmatarjonta sisältää monipuolisia lajiesittelyjä uusista ryhmäliikuntamuodoista aktiivialueella pidettäviin esityksiin sekä lajikokeiluihin. Kävijöiden kannattaa ottaa messuille mukaan myös luistimet, tennisvarusteet ja hikipanta, sillä aktiivialueelle toteutetaan tekojäärata sekä omat alueet Street Tennikselle, Emit-suunnistukselle ja salibandylle. Lapsille ja koululaisille on tarjolla ohjattua toimintaa sekä yrityksille aiempaa enemmän tietoa tykytoiminnan muodoista. Kävijät voivat kokeilla jopa tankotanssiliikkeitä molempina päivinä esiintyvän lajin Suomen mestarin Henriikka Roon johdolla.


Vuoden Liikuntapaikka 2013 julkistetaan avajaisissa

Messut avaa Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valo ry:n pääsihteeri Teemu Japisson. Torstaina 14.3. pidettävissä avajaisissa julkistetaan Vuoden Liikuntapaikka 2013. Nyt 9. kerran jaettavan tunnustuksen saajan valitsevat vuosittain opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikön virkamiehet yhdessä elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten liikuntatoimesta vastaavien viranhaltijoiden kanssa.

Valtakunnan ainoa liikuntapaikkarakentamisen messutapahtuma Sportec pidetään 11. kerran. Kolmannen kerran toteutettavat Greentec-messut ovat laajentuneet merkittävästi viherrakentamisen suosion kasvun myötä. Kuudennen kerran järjestettävä Gymtec luo katsauksen kuntosali- ja fitnessalaan sekä uutuuksiin. Fysioterapiaan ja kuntoutukseen keskittyvä Fysiotec kokoaa kolmannen kerran alan toimijat keskustelemaan alan näkymistä ja uusimmista tiedoista.

Tampereen Messut Oy toteuttaa messut yhteistyössä Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry:n, opetus- ja kulttuuriministeriön, Suomen Kuntaliiton / Efeko Oy:n, Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry:n, Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n, K&F Professional -lehden, lajiliittojen ja alan yritysten kanssa. 


Mediamateriaalit: Messujen tiedotteet sekä linkit logoihin ja kuvapankkiin osoitteessa www.sportec.fi (Medialle). Liitteenä on Johan Steenbergenin kuva.


LISÄTIEDOT: www.sportec.fi, www.greentec.fi, www.gymtec.fi, www.fysiotec.fi

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Mikael Wänskä, projektipäällikkö, p. 0207 701 230, 040 350 0445, mikael.wanska(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 0207 701 205, 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Meri Mattila, viestintäassistentti, p. 0207 701 242, 0400 914 877, meri.mattila(a)tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs