Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Jäsenhankintakilpailun kärkisijat Pohjois-Pohjanmaalle

Reserviläisliitto tiedottaa

Jäsenhankintakilpailun kärkisijat Pohjois-Pohjanmaalle

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2016 klo 15:13
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliiton vuoden 2015 jäsenhankintakilpailun voitti Pasi Parkkila Vihannin Reserviläisistä 65 uudella jäsenellä. Voitto oli Parkkilalle jo kolmas perättäinen. Pasi Parkkilaa on mahdollisuus haastatella puhelimitse, puh. 0400 680 012.

Jäsenhankintakilpailuun osallistui 261 jäsenhankkijaa, jotka värväsivät yhteensä 702 uutta jäsentä Reserviläisliittoon. Vähintään kymmenen uutta, jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä hankkivat Parkkilan lisäksi seuraavat jäsenhankkijat:

- Rauno Mäkinen, 47 jäsentä, Oulun Reserviläiset
- Pasi Ruokanen, 23 jäsentä, Rovaniemen Reserviläiset
- Jari Makkonen, 15 jäsentä, Lauritsalan Reserviläiset
- Eero Pulkkinen, 15 jäsentä, Iisalmen Seudun Reserviläiset
- Tuomo Herrala, 12 jäsentä, Parkanon Reserviläiset – Aliupseerikerho
- Tuomo Saukkoriipi, 12 jäsentä, Pellon Reserviläiset
- Juha Ala-Aho, 10 jäsentä, Vaasan Reserviläiset
- Jari-Pekka Anttila, 10 jäsentä, Kotkan Seudun Reserviläiset
- Kari Kivistö, 10 jäsentä, Alavuden Reserviläiset

Reserviläisliittoon liittyi viime vuoden aikana 2.590 henkilöä, josta 196 liittyi jäseniksi Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiviin paikallisyhdistyksiin. Liiton kokonaisjäsenmäärä ylitti viime vuoden lopulla 37.000 rajan, joka on kaikkien aikojen suurin jäsenmäärä.

Lisätietoa asiasta antaa tarvittaessa toiminnanjohtaja Olli Nyberg, puh 0400 640 755 tai s-posti olli.nyberg@reservilaisliitto.fi.

Reserviläisliitto

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö on vuonna 1955 perustettu Reserviläisliitto ry, jonka organisaatioon kuuluu 18 maakunnallista piiriä ja 342 paikallista jäsenyhdistystä. Henkilöjäseniä liiton paikallisyhdistyksissä on noin 37 000.

Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää ja kehittää kansalaisten maanpuolustustahtoa sekä reserviläisten ns. kenttäkelpoisuutta. Yleisimpiä toimintamuotoja ovat ammunta, maastotoiminta, liikunta ja urheilu, erilainen koulutus sekä maanpuolustustahdon ylläpitämiseen tähtäävä työ. Myös veteraanityö ja -tuki on laajaa.

Reserviläisliitto on mukana Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) toiminnassa, joka mm. järjestää reserviläisille tarkoitettua sotilaallista koulutusta sekä erilaista onnettomuustilannekoulutusta. Yli 40 prosenttia MPK:n vapaaehtoiskouluttajista on Reserviläisliiton jäseniä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs