Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Innovatiivisuutta palveluiden löytämiseen

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Innovatiivisuutta palveluiden löytämiseen

Tiedote.
Julkaistu: 21.11.2013 klo 08:15
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Kesäkuussa lanseerattu varaa.com palvelu tuo kuluttajalle eri palveluiden tarjoajat esille sijaintipohjaisesti. Ensimmäistä kertaa kuluttajan on helpointa löytää häntä lähinnä sijaitseva kampaamo, autohuolto tai vaikkapa keilahalli. Samalla kuluttajalla on mahdollisuus löytää kyseisten yritysten tarjouksia ja tehdä varauksia verkosta.

Kuluttajien mielenkiinnon lisäämiseksi, tulevaisuudessa palvelusta pystyy myös seuraamaan mielenkiintoisia tapahtumia sekä varaamaan lentoja.

Nuoret yrittäjät palvelun takana
Palvelun ovat perustaneet kolme nuorta yrittäjää Mikael da Costa, Tommi Siro ja Eetu Raudas. Mikael on aiemmin työskennellyt  Grouponilla ja ollut perustamassa Facediilin. Kolmikon toiminta-ajatus perustettiin ratkaisemaan pienyrittäjien uusasiakashankintaan ja kanta-asiakasmarkkinointiin liittyvä ongelma.

Pian perustamisen jälkeen varaa.com sai kokenutta verta mukaan Start-up yritysten asiantuntijalta sekä Suomen Leijonan Luola -konkarilta Oskari Lehtoselta. Oskarin avulla varaa.com houkutteli apurahoitusta maineikkaalta Rainer Frigreniltä, Lars Bieseltä sekä Esa Mäkeläiseltä.

Helpotusta yrittäjän arkeen
Päivän diilit toivat esiin ongelman, jonka kanssa moni pienyrittäjä kamppailee; kuinka löytää uusia asiakkaita? Diilipalvelut ovat onnistuneet hienosti uusasiakashankinnassa, mutta ajan kuluessa on käynyt ilmi, että tarve ei ollut uusissa asiakkaissa vaan uusissa kanta-asiakkaissa.

Varaa.com:issa yrittäjät voivat oman hallintapaneelinsa kautta luoda erilaisia tarjouskampanjoita houkutellakseen uusia asiakkaita. Sen lisäksi yrittäjät saavat käyttöönsä varaa.com:in monipuolisen hallintapaneelin, jonka kautta yrittäjät voivat hallinnoida kotisivujaan, vastaanottaa sähköisiä ajanvarauksia, lähettää uutiskirjeitä asiakkaille, ylläpitää asiakasrekisteriä sekä joulukuusta eteenpäin myös hallita omaa kanta-asiakasohjelmaa.

Uudistamassa kanta-asiakaskortteja
Varaa.com julkaisee joulukuussa myös osana varaa.com:in palvelua Kanta-asiakaspalvelun, joka mahdollistaa yrityksille oman kanta-asiakasohjelman luonnin aivan uudella tavalla. Varaa.com:in kanta-asiakaskortti on käytettävissä kaikissa varaa.com:in yhteistyökumppaniliikkeissä. Varaa.com käyttää kanta-asiakaskortissa hyödyksi viimeisintä teknologiaa, kuten RFID:ta ja NFC:tä, joka mahdollistaa kanta-asiakaskortin siirtämisen älypuhelimeen jolloin se on aina mukana.

Kanta-asiakaskortti kuluttajille
Varaa.com:in kanta-asiakaskortti tuo kuluttajalle avain uuden tavan hyödyntää kanta-asiakaskortteja. Kuluttajien lompakot ovat pullollaan erilaisia kortteja, mutta nyt sama kanta-asiakaskortti voi olla käytössä kampaamossa, autohuollossa ja lähipizzeriassa. Kortti on kätevästi tallessa ja mobiilisovelluksen  kautta on helppo seurata pisteiden tai leimojen keräämisiä.

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/HP9AkG

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs