Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Ilmainen mobiilisovellus Etelä-Suomen retkeilyreiteistä

Lahden ammattikorkeakoulu

Ilmainen mobiilisovellus Etelä-Suomen retkeilyreiteistä

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2014 klo 12:40
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Etelä-Suomen parhaat pyöräily-, vaellus- ja melontareitit löytyvät nyt yhdestä ilmaisesta mobiilisovelluksesta.

Uusi Outdoors Finland mobiilisovellus on ladattavissa 7.3.2014 alkaen App Storesta ja Play-kaupasta. Kätevästä ja helppokäyttöisestä sovelluksesta löytyvät samat reitit kuin Etelä-Suomen retkeilyportaalista www.outdoorsfinland.fi, mutta kompaktimmassa koossa.

Sovellus navigoi reitillä ollessa kertoen reitillä kulkijan sen hetkisen sijainnin. Sovellukseen ladatut reitit toimivat myös ilman internet-yhteyttä. Sovelluksesta löytyy kaikki tärkeimmät tiedot reitistä, kuten reittikuvaus, reitin pituus ja arvioitu kesto, reitin vaativuus ja reitin kartta kohteineen.

Etelä-Suomen parhaita pyöräily-, vaellus- ja melontareittejä ei ole aiemmin koottu yhteen paikkaan. Nyt retkeilyreitit on koottu helppokäyttöiseen mobiilisovellukseen, jossa käyttäjä voi itse valita mobiililaitteeseensa haluamansa reitit.

Sovellus toimii esimerkiksi junassa tai bussissa reitin suunnittelussa ja myös silloin, kun ollaan jo reitin varrella. Reitin suunnitteluun sovellus tarjoaa oleellista tietoa reitin kulusta ja sijainnista, reitin vaativuudesta sekä reitin kestosta. Reitin varrella sovelluksesta voi lukea tietoja reitin taukopaikoista, nähtävyyksistä ja tarkastaa oman sijaintinsa kartalla.

Outdoors Finland mobiilisovellus julkaistaan GoExpon Retkimessuilla 7.-9.3.2014 Helsingin Messukeskuksessa. Lahden ammattikorkeakoulun Outdoors Finland Etelä -hanke on esittelemässä sovellusta osastolla 6P149.

Lisätietoja:

Peter Moisio  p. 044 708 1451 peter.moisio@lamk.fi - sovelluksen tiedot ja niiden päivittäminen, sovelluksen ulkoasu
Pirjo Räsänen p. 044 708 1242 pirjo.rasanen@lamk.fi – sovelluksen tavoitteet ja tarkoitus
Matti Saarinen matti.saarinen@whatamap.com - sovelluksen tekninen toteutus
Jyrki Kanerva jyrki.kanerva@karttakeskus.fi - sovelluksen karttapohjat

 

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs