Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Hyvinvointimessut kiinnostivat Järvenpäässä

Viisas Elämä

Hyvinvointimessut kiinnostivat Järvenpäässä

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2016 klo 09:49
Julkaisija: Viisas Elämä

Viisas elämä -messut houkuttelivat 30.-31.1.2016 Järvenpää-talolle yli 2 100 hyvinvoinnista, kirjallisuudesta ja tieteestä kiinnostunutta messukävijää. Koko viikonlopun tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa Järvenpäässä. Messut on aiemmin järjestetty syksyllä 2014 ja 2015 Tampere-talolla.

Järvenpää-talolla esiintyi viikonlopun aikana yli 60 kirjallisuuden, hyvinvoinnin ja tieteen asiantuntijaa. Paikalla oli myös kymmenittäin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja elämänfilosofiaan liittyvää näytteilleasettajaa palveluineen.

Messujen kohokohta oli Esko Valtaojan luento aiheesta ”Mistä tulemme? Keitä olemme? Minne menemme?” Luennollaan Valtaoja pohti ihmisten onnellisuutta ja hyvinvointia, joka on lisääntynyt uutisten antamasta maailmankuvasta poiketen vuosi vuodelta.  

Messujen laadukas ja monipuolinen ohjelma sisälsi luentoja mm. terveellisestä ravinnosta, mindfulnessista, biohakkeroinnista, esoterian historiasta ja lähimmäisten auttamisesta. Messuilla kuultiin myös runomaraton.

Messujen monipuolinen luentotarjonta on kerännyt laajasti kiitosta kävijöiltä. Viisas elämä / Basam Books -tiimi kiittää kaikkia messuviikonloppuun osallistuneita.

Viisas elämä -messut järjestetään seuraavan kerran Tampere-talolla 10.-11.9.2016. Maanantai-iltojen Viisas elämä -klubit jatkuvat koko kevään 2016.

 

Tapahtumatiedot: www.viisaselama.fi ja www.viisaselamamessut.fi

Messut ja klubit järjestää Basam Books Oy www.basambooks.fi.

 

Lisätietoa:

jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

 

Liitetiedostot

Basam Booksin Viisas elämä -sarja ohjaa lukijat lähemmäksi elämäniloa, sopusointua ja henkistä hyvinvointia. Viisas elämä sisältää laadukkaita ja inspiroivia teoksia länsimaisen psykologian uusimmista virtauksista elämäntaidon klassikkoteoksiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs