Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Hyvän olon ja maun tuotesarja Paulúns saapuu Suomeen

Paulúns

Hyvän olon ja maun tuotesarja Paulúns saapuu Suomeen

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2015 klo 09:00
Julkaisija: Paulúns

Yhteistyössä ruotsalaisen ravitsemusfysiologin Fredrik Paulúnin kanssa kehitetty Paulúns on hyvän olon tuotesarja, jossa ruoan terveellisyys ja hyvä maku ovat kumpikin yhtä tärkeässä roolissa. Suomeen saapuvat ensimmäisinä Paulúns Granolat ja Supermyslit, jotka ovat kaupoissa elokuussa. Tuotteissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria.

Ruotsissa erittäin suosittu hyvän olon ja maun Paulúns-tuotesarja saapuu ensi syksynä Suomeen. Elokuussa lanseerataan Paulúns Granolat ja Supermyslit, mutta tuotesarjasta löytyy myös kookosvesiä, mehuja, smoothie-juomia, lounaskeittoja ja puuroja.

– Terveellisesti syömisen ei pitäisi olla liian vaikeaa. Hyville ja helpoille vaihtoehdoille on selvästi kysyntää, Paulúns-tuotemerkin omistavan Orkla Foodsin markkinointipäällikkö Paula Pöntynen kertoo.

Paulúns Granolat vastaavat aamupalatrendiin

Paulúns Granola on uunissa paahdettu, rapea aamu- tai välipala, joka syödään perinteisesti maidon tai jogurtin kanssa. Granolaa voi myös ripotella salaattiin kuivahedelmien ja pähkinöiden sijaan.

– Granola on ollut viime vuosien suurimpia aamupalatrendejä, ja monet ovat valmistaneet sitä kotona itse. Valmista granolaa ei kuitenkaan ole vielä ollut laajasti saatavilla, ja siksi halusimme tuoda Paulúns Granolat Suomeen. Myös terveellisille myslivaihtoehdoille on ollut tilausta, Paula Pöntynen sanoo.

Paulúns Supermyslit valmistetaan ilman kypsennystä. Ne maistuvat sellaisenaan maidon tai jogurtin kanssa tai vaikkapa osana smoothieita ja tuorepuuroja.

Tasapainoinen ravintosisältö ja hyvä maku parhaista raaka-aineista

Paulúns-tuotteet on kehitetty yhdessä ruotsalaisen ravitsemusfysiologin Fredrik Paulúnin kanssa. Paulún on kirjoittanut useita ruokakirjoja sekä ravinto-oppaita, minkä lisäksi hänet tunnetaan Ruotsissa tv-kokkina. Paulúns-tuotesarjassa näkyy Paulúnin missio: auttaa ihmisiä syömään paremmin, jotta he voisivat paremmin.

Paulúns-tuotteiden lähtökohtana on ollut hyvä ja tasapainoinen ravintosisältö mielenkiintoisilla ja ajankohtaisilla makuyhdistelmillä höystettynä. Ainesosina on käytetty täysjyväviljan lisäksi muun muassa kookosta, taatelia, mustikkaa, siemeniä, pähkinöitä, quinoaa ja tattaria.

Hyvä maku syntyy laadukkaista raaka-aineista ilman lisättyä sokeria. Tuotteissa on paljon kuitua ja luontaisesti runsaasti kivennäisaineita sekä vitamiineja. Tuotteet sopivat myös vegaaneille ja maidotonta ruokavaliota noudattaville.

Tuotetiedot:               

Paulúns Granola

- kaakao-vadelma

- hasselpähkinä-taateli

- kaneli-manteli-omena

Hinta noin 5,70 €

Paulúns Supermysli

- kookos-hasselpähkinä-mansikka

- mustikka-vanilja

Hinta noin 5,70 €

Lisätiedot:                  

Orkla Foods Finland Oy, www.orklafoods.fi, puh. 020 785 4000
Markkinointipäällikkö Paula Pöntynen,p. 040 594 7471, paula.pontynen@orkla.fi

Viestintä:                            

Viestintätoimisto Drum, Mirkka Guthwert, p. 040 538 1837, mirkka.guthwert@drum.fi           

Painokelpoiset pakkaus- ja annoskuvat, reseptit:

Ladattavissa osoitteessa http://bit.ly/paulunssuomi

Jälleenmyynti:             

Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat 15.8. alkaen. Tuotteita voi tilata Hyvinvoinnin Tavaratalo -verkkokaupasta kaikkialle Suomeen jo heinäkuun alusta lähtien. www.hyvinvoinnin.fi

www.pauluns.fi

www.facebook.com/paulunssuomi

@paulunssuomi

#paulunssuomi

 

Liitetiedostot

Paulúns on ruotsalainen hyvän olon ja maun tuotesarja, jonka tuotteet on kehitetty yhdessä ravitsemusfysiologin Fredrik Paulúnin kanssa. Tuotteissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria. Paulúns on Orkla Foodsin tuotemerkki. www.pauluns.fi.

Orkla Foods Finland tuo ruokailoa suomalaisiin koteihin usean tunnetun tuotemerkin voimin. Yrityksen vahvoja brändejä ovat Abba, Ahti, Boy, Ekströms, Felix, Frödinge, FunLight, Grandiosa, Jacky, Kallen, Pastella, Risifrutti, Tiira ja Vesta. Orkla Foods Finlandilla on vihannes- ja kalasäilyketuotantoa Turussa, jonka lisäksi Lahdessa valmistetaan Jacky-tuotteita vielä vuoden 2015 loppuun saakka. Yrityksen liikevaihto vuonna 2014 oli 95,7 miljoonaa euroa, liiketoiminnan tulos 4,2 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa oli keskimäärin 180 työntekijää ja 19 kausityöntekijää. Orkla Foods Finland kuuluu norjalaiseen Orkla-konserniin. www.orklafoods.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs