Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Huippuvalmentajat Ann-Louise Gustafsson ja Lilli Vanhatalo FilmMe:n edustajiksi

FilmMe

Huippuvalmentajat Ann-Louise Gustafsson ja Lilli Vanhatalo FilmMe:n edustajiksi

Tiedote.
Julkaistu: 14.08.2013 klo 15:03
Julkaisija: FilmMe

Lukuisille olympiatason ratsastajille hevosia ratsuttanut ruotsalainen huippuvalmentaja Ann-Louise Gustafsson on valittu FilmMe:n myyntiedustajaksi kotimaassaan Ruotsissa. Gustafsson on muun muassa ratsastanut hevosia USA:ssa olympiaratsastaja Margie G. Eaglelle, Ruotsissa olympiakultamitalisti Petrus Kastenmanille sekä Saksassa lukuisille huippuratsastajille, mukaan lukien Paul Schockemöhle ja Meredith M. Beerbaum.

”Tiedän, että jokainen näistä eliittitason ratsastajista ja valmentajista tulee rakastamaan FilmMe:tä. Ruotsissa ratsastus on toiseksi suosituin harrastus, ja hienointa onkin, että se antaa kaikentasoisille ratsastajille täysin uudenlaisia mahdollisuuksia kehittyä”, kehuu Gustafsson.

Gustafssonin ainutlaatuisuudesta valmentajana kertoo se, että hän valmentaa sekä este-, koulu- että kenttäratsastajia, ja on lisäksi itse kilpaillut ansiokkaasti vaativalla tasolla. Ruotsin lisäksi Gustafsson aloittaa myös FilmMe:n Norjan edustajana.

Lilli Vanhatalosta lännenratsastuksen edustaja

Hevosten kouluttaja, ratsastusvalmentaja ja kilparatsastaja Lilli Vanhatalo ryhtyy FilmMe Groupin edustajaksi lännenratsastuksen puolella. Vanhatalo on koulutukseltaan sosiaalipsykologi (VTM) ja Licenced Master Practitioner of NLP. Hän on kilpaillut koulu- ja esteratsastuksessa, keskittyen tällä hetkellä lännenratsastukseen.

Into lähteä yhteistyöhön FilmMen kanssa juontaa juurensa Vanhatalon haluun kuvata ratsastussuorituksia videolle ja analysoida niitä. ”FilmMen automaattinen videokamerajärjestelmä on juuri sitä mitä olen etsinyt jo vuosia. On huikeaa, että tällainen firma tulee Suomesta ja pääsen itsekin edustamaan heitä. Parastahan tässä on se, että talleilla kiertäessä tällaista tuotetta ei tarvitse olla varsinaisesti myymässä vaan kertomassa, että ongelmanne on nyt ratkaistu,” Vanhatalo naurahtaa.

Lilli Vanhatalon meriittejä lännenratsastuksesta ovat mm. Trail SM-kisojen finaali vuonna 2009, 4.sija ja reining 7. sija sekä Horsemanship lajimestaruuskisojen 4. sija vuodelta 2012.

 

FilmMe on kehittänyt videokamerajärjestelmän, joka seuraa kohdettaan automaattisesti zoomaten. Kun käyttäjä saapuu alueelle, jonne on asennettu FilmMe:n videokamerajärjestelmä, tunnistaa videokamera käyttäjän tämän rannekkeesta.

Käyttäjä painaa rannekkeessaan olevaa nappia ja videokamera käynnistää kuvauksen seuraten kohdettaan zoomaten. Kun käyttäjä painaa samaista nappia uudestaan, loppuu kuvaus ja video latautuu automaattisesti tämän omalle tilille osoitteeseen  www.filmme.tv.

FilmMe on palkittu kaikkien aikojen ennätyspisteillä kansainvälisessä Money Talks –sijoittajatapahtumassa Espoossa lokakuussa 2012. Lisäksi FilmMe valittiin Innovation Awardsien ehdokkaaksi maailman suurimmassa hevosalan tapahtumassa, Equitanassa, Saksassa maaliskuussa 2013 lähes tuhannen näytteilleasettajan joukosta.

 

Vapaasti käytettävä kuvamateriaali: www.filmme.tv/press

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

 

FilmMe Group Oy

Lauri Salovaara, Myynti- ja markkinointijohtaja

+358 40 52 68 205

lauri.salovaara@filmme.tv

 

Ann-Louise Gustafsson, Sales agent – Ruotsi ja Norja

+46 705 679 299

ann-louise.gustafsson@filmme.tv

 

Lilli Vanhatalo, Sales agent – Lännenratsastus

+358 440 94 00 92

lilli.vanhatalo@filmme.tv

 

 

 

FilmMe Group Oy

- Perustettu 2011 Oulussa

- Perustajat Tapio Koivukangas, Lauri Salovaara ja Jani Lehto

- Toi markkinoille maailman ensimmäisen videokameran, joka seuraa kohdettaan automaattisesti zoomaten ja jakaa videon käyttäjän omalle tilille osoitteeseen www.filmme.tv

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs