Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » HUB - uusi kaupunkikulttuurin kohtauspaikka Helsingissä

Radisson Blu

HUB - uusi kaupunkikulttuurin kohtauspaikka Helsingissä

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2012 klo 09:32
Julkaisija: Radisson Blu

HUB tekee uudistuvasta Plaza-hotellista kaupunkikulttuurin kohtauspaikan

 

Plaza-hotellin HUB on uusi urbaani kohtauspaikka Helsingin keskustassa. HUBissa voi viihtyä, työskennellä ja herkutella vuorokauden ympäri. Veuve Loungessa virtaa samppanja ja pop up -myymälöistä voi ostaa muun muassa Mirkka Metsolan designia.

 

Mikonkadun ja Vilhonkadun risteyksessä sijaitseva Plaza-hotelli saa uuden sydämen, kun aulatilojen kahvilan, baarin ja oleskelutilan yhdistelmä HUB avautuu. HUB ja kokoustilat ovat Plazan kokonaisvaltaisen uudistuksen ensimmäinen vaihe.

 

- Uskomme, että HUBista tulee hotelliasiakkaiden olohuone ja helsinkiläisten keskeinen kohtauspaikka. HUBista on helppo lähteä vaikkapa teatteriin, shoppailukierrokselle tai kokeilemaan onneaan viereiselle kasinolle, kertoo Plazan General Manager Inari Lehtinen.

 

HUBissa ruokailevat voivat valita syötävää joko HUBin tiskiltä, jossa tarjolla on muun muassa moderneja voileipäkakkuja ja tuoreita leipiä Plazan keittiöstä, tai ravintolan aukioloaikana sen ruokalistalta. HUB on monipuolinen, erilaisten tilojen ja kalusteiden kokonaisuus, jota asiakas voi muokata tarpeidensa mukaan. Tiloissa onnistuvat niin työskentely kuin sosiaaliset kokoontumiset.

HUB on auki ympäri vuorokauden.

 

HUB yhdistää muodin, perinteet ja pop up -ilmiön

 

HUBin työasut ja Plazassa yksinoikeudella myytävän HUB Bag -laukun on suunnitellut nuori suomalainen vaatesuunnittelija Mirkka Metsola.

- Halusin tuoda työvaatetukseen jotain uutta ja rentoa hylkäämällä perinteiset essut, kravatit ja rusetit. Sovelsin muotimaailmasta tuttua termiä “urban chic” ja loin muotoja, väriyhdistelmiä ja asukokonaisuuksia, joissa yhdistyy trendikkyys, juhlavuus ja rentous.  Asukokonaisuuden kruunaa HUB Bag, joka syntyi pohtiessani tyylikästä ja käytännöllistä ratkaisua tarpeellisen tavaran säilytykseen. Koska HUB Bag on unisex, on sillä erilaisia käyttötapamahdollisuuksia ja värivaihtoehtoja, sanoo Metsola.

 

HUBin vitriineissä on vaihtuvien yhteistyökumppaneiden pop up -myymälöitä. Ensimmäisenä esillä on Guess. Yhteistyö Moet-Hennessy Finlandin kanssa tuo Plazaan Veuve Loungen, ja Veuve Cliquot -samppanjalla on vahva näkyvyys HUBissa.

 

HUBin ja Plaza-kokonaisuuden uuden ilmeen takana on oululainen arkkitehtitoimisto Archeus.


- Erityisen kiinnostavaa koko Plaza-hankkeessa on kokonaisuuden arkkitehtuurin kaksijakoisuus: kontrasti 1920-luvulla rakennetun vanhan osan upean sisätila-arkkitehtuurin puuleikkauksineen, marmorilattioineen ja kattokoristeineen ja 2000-luvun kynnyksellä suunnitellun osan pelkistyneisyyden, teräksen, lasin ja valkoisten pintojen välillä. HUBissa marmorin käyttö yhdistää modernin tilan vanhaan tunnelmaan, kuvailee johtava arkkitehti Pave Mikkonen Archeuksesta.

 

Myös Plazan kokoustilat ovat saaneet uudistuneen ilmeen. Kokoustilojen nostalgisia elementtejä on vaalittu, mutta niiden rinnalle on tuotu uusia yksityiskohtia ja kokousten vuorovaikutusta helpottavaa tekniikkaa, kuten Blu Meetings -kokouskonsepti ja Smart Board -kosketustaulut. Tietoa Blu Meetingsistä: http://www.radissonblu.fi/kokoukset/blumeetings.

 

 

Lisätietoja:

Inari Lehtinen, General Manager, Radisson Blu Plaza Hotel, inari.lehtinen@radissonblu.com,

050 303 8560

Pave Mikkonen, johtava arkkitehti, Archeus, mikkonen@archeus.fi, 040 5219 300

Tiedustelut ja kuvapyynnöt:

Minna Eliasson, Marketing Manager, Sokotel Oy, minna.eliasson@sok.fi, 050 388 3856


http://www.radissonblu.fi/plazahotelli-helsinki

Liitetiedostot

Radisson Blu Hotels & Resorts

Radisson Blu Hotels & Resorts -hotelliketju kuuluu Rezidor Hotel Groupiin, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista hotelliyrityksistä. Ryhmään kuuluu Radisson Blu -hotellien lisäksi Park Inn by Radisson ja Missoni-hotellit. Rezidor Hotel Groupilla on yli 400 hotellia ympäri maailmaa. Kanta-asiakasohjelmana ketjun hotelleissa toimii Club Carlson. Suomessa Radisson Blu Hotels & Resorts -brändistä vastaa Sokotel Oy.

Radisson Blu Hotelleja on Suomessa seitsemän, joista kolme Helsingissä, yksi Espoossa, Turussa, Vaasassa ja Oulussa. Suomen Radisson Blu Hotellit ovat laadukkaita, palvelustaan kuuluisia hotelleja, jotka sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla lähellä liike-elämän keskuksia. Kaikki Suomen Radisson Blu Hotellit ovat Joutsenmerkittyjä.Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs