Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » HOAS JA ISKU TARJOAVAT OPISKELIJOILLE UUTTA HUONEKALUPALVELUA

HOAS

HOAS JA ISKU TARJOAVAT OPISKELIJOILLE UUTTA HUONEKALUPALVELUA

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2015 klo 11:35
Julkaisija: HOAS

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas ja Isku ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on tarjota opiskelijoiden koteihin sopivia huonekaluja opiskelijahintaan. Palvelu julkaistiin tänään 3.9.2015 ja se on suunnattu Hoasin asukkaille. Hoasin opiskelijakodeissa pääkaupunkiseudulla asuu noin 18 000 asukasta. Vuoden aikana uusia vuokrasopimuksia solmitaan noin 10 000 kappaletta.

”Olemme erittäin mielissämme, että Isku tarttui ehdotukseemme rakentaa opiskelijoille jotakin ennennäkemätöntä,” iloitsee Hoasin toimitusjohtaja Matti Tarhio.

Palvelu on tarkoitus rakentaa vaihe kerrallaan. Nyt julkaistavassa ensimmäisessä vaiheessa Iskun olemassa olevasta huonekaluvalikoimasta on valikoitu tuotteita, jotka sopivat erityisesti kompaktien opiskelija-asuntojen sisustamiseen. Myöhemmin valikoimaa on tarkoitus kehittää siten, että muotoilu- ja sisustusalaa opiskelevia opiskelijoita otetaan mukaan suunnittelemaan uusia, erityisesti opiskelijoiden toiveita huomioivia, huonekalumallistoja.

”Haluamme kannustaa opiskelijoita tutustumaan Iskun laadukkaisiin tuotteisiin ja uudistuneeseen mallistoon. Ensimmäisen vaiheen huonekaluvalikoimaan on pyritty valitsemaan huonekaluja, jotka kuuluvat usein alkuhankintoihin ensimmäiseen omaan kotiin muuttaessa,” toteaa Iskun mallistokehityksestä vastaava johtaja Ilari Jääskeläinen. 

Yhteistyön myöhemmässä vaiheessa asukkaille on suunnitteilla myös mahdollisuus sisustaa virtuaalisesti uutta kotiaan etukäteen. Tällä pyritään siihen, että asukkaille hahmottuisi paremmin sisustuksen kokonaiskuva ennen muuttoa uuteen opiskelijakotiin. Lisäksi pohditaan avaimet käteen -mallia, jossa kalusteet saisi valmiiksi paikoilleen asennettuina kotiin jopa ennen kuin opiskelija on itse muuttanut sisään. ”Kehitystyö on jatkuvaa ja tavoitteenamme onkin luoda tästä Iskun kanssa täysin uusi palvelukonsepti opiskelija-asumiseen,” kuvailee Hoasin kehityspäällikkö Tommi Ora.

Hoasin uuden strategian lähtökohtana on tarjota helppoa ja mukavaa opiskeluajan asumista. ”Tämä Isku-yhteistyö vahvistaa uusia suunnitelmiamme opiskelijoiden asumispalvelujen kehittäjänä,” toteaa Tarhio.

 

Lisätietoja:

Matti Tarhio, toimitusjohtaja, Hoas, puh. 0400 800 255

Tommi Ora, kehityspäällikkö, Hoas, puh. 040 577 3535

Ilari Jääskeläinen, valikoimajohtaja, Isku Koti Oy, puh 044 386 3860

Liitetiedostot

Hoas on yleishyödyllinen säätiö, joka vuokraa, rakennuttaa ja ylläpitää asuntoja pääkaupunkiseudulla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskeleville, tutkintoaan päätoimisesti suorittaville opiskelijoille. Asuntoja Hoasilla on tällä hetkellä yli 9 200 kpl ja asukkaita noin 18 000.

www.hoas.fi

Isku on suomalainen vuonna 1928 Lahteen perustettu perheyritys, joka työllistää noin 800 henkilöä, joista Lahdessa noin 450. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita ja kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja sekä koteihin että kouluihin, toimistoihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Koko Suomen kattavan Isku-myymäläketjun lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä sekä Lähi-idässä. 
Iskun omat huonekalutehtaat sijaitsevat Lahdessa. Isku noudattaa ISO 9001 -laatujärjestelmää ja toimii aktiivisesti ekologisen tuotannon kehittäjänä: Isku sai ISO 14001 -ympäristösertifikaatin ensimmäisenä alalla, ja tänä päivänä koko tuotanto on PEFC-sertifioitua, eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.
 

www.isku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs