Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Hiilihapotettua vettä nyt napin painalluksella!

SodaStream

Hiilihapotettua vettä nyt napin painalluksella!

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2015 klo 09:00
Julkaisija: SodaStream

SodaStreamin uusi veden automaattisesti hiilihapottava hiilihapotuslaite SodaStream Power miellyttää designin ystävän ja tekniikkavelhon silmää.

SodaStream Power tekee veden hiilihapottamisesta entistäkin helpompaa, sillä laitteen etupaneelissa sijaitsevaa hiilihapotuspaneelia painamalla jokainen voi valita itselleen sopivan hiilihappotason juomaansa. Kolmiasteisen portaikon myötä juoman voi valmistaa aina saman vahvuisena, oli tavoitteena sitten matala-, keski-, tai korkeahiilihappoinen juoma.

– SodaStream-laitteiden käyttömukavuus on aina ollut valttimme, ja Powerin myötä viemme veden hiilihapottamisen taas uudelle tasolle. Power tekee hiilihapottamisesta entistäkin helpompaa, sillä napin painalluksella veteen saa aina saman verran kuplia. Elektroninen toiminto tulee varmasti miellyttämään erityisesti kodinkoneiden uusimpia keksintöjä arvostavia urbaaneja käyttäjiä – ja etenkin tekniikasta kiinnostuneita miehiä, SodaStreamin maajohtaja Thea Forstén kertoo.

Power-malli perustuu muotoilultaan skandinaavisen selkeään ja RedDot-designpalkinnolla palkittuun SodaStream Source -laitteeseen, jonka on suunnitellut kansainvälisesti tunnustettu sveitsiläinen muotoilija Yves Béhar. Laitetta saa kahdessa värissä, valkoisena ja mustana, ja sen yksityiskohdat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Laitteessa on SodaStream Play ja Source -laitteista tuttu snap lock -toiminto, jonka avulla pullo kiinnittyy kätevästi laitteeseen ilman kiertämistä.

Power-laitteen mukana tulee hiilidioksidipullo, jolla voi valmistaa noin 60 litraa hiilihapotettua juomaa sekä Yves Béharin suunnittelema yhden litran tyylikäs juomapullo. Laitteen 1,5 metrin pituinen virtajohto mahdollistaa laitteen sijoittamisen vaivatta erilaisiin keittiötiloihin. 

SodaStream Power -laitteet ovat saatavilla hyvin varustelluista tavarataloista, marketeista ja kodintekniikkaliikkeistä lokakuusta alkaen.

Tuotetiedot: SodaStream Power, ovh 189 € (valkoinen ja musta)

Tuotelainaukset:

Niina Tolvanen, Viestintätoimisto Drum, niina.tolvanen@drum.fi tai p. 050 409 2177 

Lisätiedot:

SodaStream Suomi, maajohtaja Thea Forstén, thea.forsten@sodastream.fi, p. 0500 68 77 68

Liitetiedostot

SodaStream on 45 maassa toimiva virvoitusjuoma-alan yritys, joka valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteita, hiilidioksidia ja virvoitusjuomien valmistamiseen tarkoitettuja virvoitusjuoma- sekä makuvesitiivisteitä. SodaStream on alansa globaali markkinajohtaja. Hiilihapotuslaitteita on yli 500 000 suomalaisessa kotitaloudessa ja Suomessa SodaStreamilla on noin 1200 jälleenmyyjää. Yhtiön osake on noteerattu New Yorkin pörssissä. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs