Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Hamburger Börsin legendaarisessa Puistoravintolassa kokataan hyvää ruokaa ulkona keittiömestari Antti Vahteran ideoimana

Turun Osuuskauppa

Hamburger Börsin legendaarisessa Puistoravintolassa kokataan hyvää ruokaa ulkona keittiömestari Antti Vahteran ideoimana

Tiedote.
Julkaistu: 20.06.2012 klo 09:30
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

Börsin Puisto, turkulaisten kesken Pöheikkö, avasi ovensa jo v. 1897 ja on näin yksi Suomen vanhimmista ulkoilmaravintoloista. Puiston toiminta on osa Oscarin Olohuone ja Keittiö ravintolaa, joka tarjoaa konstailemattomia skandinaavisen keittiön herkkuja sesonkien mukaan vaihtuvin ruokalistoin. Keittiö suosii lähituottajien raaka-aineita ja oman yrttitarhan antimia. Juhannuksesta alkaen ravintola palvelee myös sunnuntaisin ja takaa näin osaltaan hyvän ruoan saatavuuden sydänkesän jokaisena viikonpäivänä Turun ytimessä, kauppatorin laidalla.

Tänä kesänä Puistossa on käytössä ”Sunny Side Up & Down” –työnimeä kantava ruokalista eli sisältö vaihtelee hieman säiden mukaan. Kokit valmistavat grilliherkkuja ja rapeita avotuliuunipizzoja Puistossa aina säiden niin salliessa ja epävakaammilla keleillä palataan sisälle Oscarin keittiöön.

Keittiömestari Antti Vahteran ”koutsaama” Oscarin keittiötiimi huomioi paikalliset laadukkaat raaka-aineet kattavasti koko kesäsesongin ajan. Listalta löytyy Hauki Wallenberg ja muuta tuoretta kalaa sekä Salmensuun tilan bratwursteja ja Hereford-paistia Börs Burgerin muodossa. Varhaisperunat tulevat Rymättylästä ja Vahdolta, salaatit ja vihannekset Turun torilta Lindrothin puutarhasta ja tuoreet yrtit saadaan Puiston omasta yrttitarhasta.

Oscarin klassikot kuten Toast Skagen, Saaristolaislautanen ja Caesar-salaatit löytyvät tietysti myös kesälistalta. Lisäksi Oscarin keittiömestari Jari Uusitalon Kokataan Torilla -kisassa hopealle sijoittunut annos Hauki Wallenberg on saatavilla koko kesän ajan.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskaupan hotelliryhmänjohtaja Tuija Suominen-Åkerlund, puh. 010 764 5000

 

 

Liitetiedostot

Oscarin Olohuone ja Keittiö & Puisto palvelee Sokos Hotel Hamburger Börsissä ja on osa Turun Osuuskaupan Matkailu- ja ravitsemistoimialaa, joka käsittää yhteensä 34 ravintolaa ja 4 hotellia. TOK:n palveluverkostoon kuuluu lisäksi 5 Prismaa, 2 Sokos-tavarataloa, 22 S-marketia, 23 Sale-myymälää, 4 liikennemyymälää, 2 pesukatua ja 23 ABC-automaattia. Turun Osuuskauppa toimii 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. TOK:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja TOK:n yli 124 000 asiakasomistajataloudelle.Kuvateksti:
Oscarin Olohuone & Keittiö & Puiston keittiömestari Jari Uusitalo (vasemmalla), Börsin osto- ja keittiötoimintojen päällikkö Mika Aho ja Börsin ruokatarjontaa ideoiva keittiömestari Antti Vahtera kokeilevat legendaarisen Puistoravintolan grilliä ja avotuliuunia kesää varten.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs