Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Haloo Helsingin keikka myi loppuun Naantalin Kaivohuoneen kesän avajaisviikonlopussa

Brunnen Communications

Haloo Helsingin keikka myi loppuun Naantalin Kaivohuoneen kesän avajaisviikonlopussa

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2014 klo 12:22
Julkaisija: Brunnen Communications

Naantalin Kaivohuoneen kesäkausi starttaa jälleen Suomen kovimmalla artistikattauksella. Vauhtiin päästään jo ennen vappua, kun Haloo Helsinki nousee loppuunmyydylle lavalle lauantaina 26.4.

- Kaivohuoneen sijainti Naantalin vanhan kaupungin satamassa antaa juhlijoille ja illastajille hetkeksi mahdollisuuden heittäytyä etelä-eurooppalaiseen tunnelmaan, sanoo Sunborn Saga Oy:n myyntijohtaja Petri Lamminheimo.

- Tällä hetkellä bileet ovat Naantalin Kaivohuoneen ykkösjuttu, mutta kesäkautta kohden paikka toimii kasvavassa määrin myös tilausravintolana. Kaivohuone on yritysten ja merkkipäiväjuhlijoiden paljon käyttämä juhlapaikka, Lamminheimo jatkaa.

Perjantaina 25.4. kesän avajaisviikonlopun aloittaa Viikate. Lauantaina 26.4. esiintyy Haloo Helsinki. Vappuaattona tähtiesiintyjänä on Michael Monroe, erikoisvieraana Dregen Ruotsista. Perjantain 9.5. Sunborn Sagan yleisölle avoimessa kutsuvierastilaisuudessa nähdään Jonne Aaron. Toukokuun 16. päivä Naantalin Kaivohuoneen lavalla musisoi Herra Ylppö & Ihmiset.

Naantalin Kaivohuone on osa Sunborn Saga Oy:tä, ja kuuluu Sunborn-konserniin.  Naantalin Kaivohuoneen lisäksi Sunborn-ryhmään kuuluvat mm. Naantalin ja Ruissalon Kylpylät, Sunborn Bakery, Sunborn Catering, Naantalin Rantaravintola ja Logomo Kitchen. Konserniin kuuluvat myös laivahotelli Lontoossa ja huhtikuussa 2014 avattu luksuslaivahotelli Gibraltarilla. Sunborn-konserni on suomalainen perheyhtiö, jonka omistavat Ritva ja Pekka Niemi.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs