Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Habanero tarjoilee kuumia makuja Meksikosta

Restel Oy

Habanero tarjoilee kuumia makuja Meksikosta

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2013 klo 14:28
Julkaisija: Restel Oy

Asia on ihan Burrito, Hämeentielle on avattu stadin nopein meksikolainen ravintola Habanero. Ravintola Bambun yhteyteen avattu meksikolainen tuo Kallion ja Sörnäisten alueelle vaihtoehdon tulisemman ruoan ystäville.

Habaneron ruokalistalta löytyy muun muassa maukkaat burritot, nachot, tacot sekä quesadillat. Habaneron annosten hinnat vaihtelevat kuuden ja kolmentoista euron välillä. Ruokalistalta löytyvät niin maukkaat lounasannokset kuin monipuoliset a’la carte vaihtoehdot. 

Habaneron makuihin pääsee tutustumaan osoitteessa Hämeentie 19, 00500 Helsinki. Ravintola on auki maanantaista perjantaihin klo: 11–21, lauantaisin klo: 12–22 ja sunnuntaisin klo: 12–20. Habanerosta voi tilata annoksia kätevästi myös mukaan p. 0207 994 021

Lisätietoja:

Katja Malminen, Restel Ravintolat Oy, Ketjujohtaja, puh: 09-733 5352, katja.malminen@restel.fi

Liitetiedostot

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Bl*k, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketju sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula sekä Baker’s.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs