Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Grill it! -ravintoloissa nostettiin grillit pöytiin

S-ryhmän ravintolat

Grill it! -ravintoloissa nostettiin grillit pöytiin

Tiedote.
Julkaistu: 24.05.2011 klo 16:47
Julkaisija: S-ryhmän ravintolat

Grill it! -ravintoloiden ruokalista vaihtuu 24.5. Uuden listan erikoisuutena ovat Table Grill -annokset, jotka asiakas voi itse grillata pöydässä. Ruokalistavaihdoksen myötä myös jälkiruokiin on tuotu grillattua makua.

Grill it! -ravintolat tarjoavat nyt mahdollisuuden pöydissä grillaamiseen ja yhdessä tekemiseen Table Grill -annosten myötä. Annoksia löytyy niin jaettavaksi kuin yksin nautittavaksi, ja grillissä kypsyvät niin lihat, kalat kuin äyriäisetkin.

Kokonaan uutena tuttavuutena listalle nousee poro Wellington, jonka Grill it!:n keittiömestarit ovat muokanneet ravintolan tyyliin sopivaksi. Myös kahvimarinoitu karitsanvarras ja maksaa saltimbocca nousevat uusina tulokkaina listalle. Jälkiruoista löytyy grillattuja makuja, kun nektariini ja viikuna saavat grilliraidat pintaansa.

Grill it!:ssä pidetään yllä laadukkaiden raaka-aineiden ja itse tehdyn kulttuuria. Talon suklaakakku leivotaan perinteisellä reseptillä ja pippurikastikkeen resepti on tarkoin varjeltu salaisuus. Jäämeren katkaravut ovat käsinkuorittuja ja hummerikeitto keitetään itse alusta alkaen hummerinosista. Kokonaisuuden täydentävät harmoniset ja kiinnostavat viinit sekä ensiluokkaiset drinkit.

Liitetiedostot

S-ryhmään kuuluvat kaksi Grill it! -ravintolaa sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä. Grill it! -ravintolat tarjoavat tasokkaita grilliruokia parhaista raaka-aineista valmistettuina. Ruokamaailman maut ja virtaukset näkyvät inspiroivalla ruokalistalla, jota on piristetty mausteilla ympäri maailman. Grill it! -ravintoloiden skandinaavinen lämminhenkinen miljöö sekä uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs