Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Förhandsinbjudan till FilmMe Coach Live publiceringstillfälle

FilmMe

Förhandsinbjudan till FilmMe Coach Live publiceringstillfälle

Inbjudan.
Publicerad: 25.02.2014 kl. 11:13
Utgivare: FilmMe

FilmMe kommer att publicera kommande fredag 28.2.2014 den efterfrågade tilläggstjänsten i Gothenburg International Horse Show, nämligen möjligheten till direktsändning som kallas Coach Live. Coach Live möjliggör fjärrträning: tränaren kan följa och kommentera ekipagets utförande även från andra sidan av världen med hjälp av live inspelning som FilmMe sänder. Bl.a. en internationell toppkonsult i hästbranchen, Maucca Kärki, kommer att vara med vid publiceringstillfället.

Närmare information om tid och plats anges senare i en separat inbjudan.

 

FilmMe är ett videoinspelningssystem utvecklat av FilmMe Group Ltd. Systemet följer ett rörligt objekt med sin automatiska zoom. När användaren kommer in på ett område där FilmMe videokamerasystem är installerat, identifierar videokameran användaren på grund av FilmMe armbandet.

Användaren trycker på knappen på sitt armband och videokameran börjar inspelningen med en automatisk zoom. När användaren trycker en andra gång på knappen, slutar inspelningen och videon laddas automatiskt på hans personliga konto på www.filmme.tv.

FilmMe var prisbelönad med alla tiders rekordpoäng i en internationell Money Talks - investerare evenemang i Esbo i oktober 2012. Härtill, FilmMe valdes till Innovation Awardskandidat i världens största häst evenemang, Equitana i Tyskland, i mars 2013 bland nästan ett tusen utställare.

Installeringar av automatiska videokamerasystemet börjades i juli och nu har de blivit inställda i Finland, Spanien, England och Sverige. Utom ridning och dans kan FilmMe i fortsättningen användas i vilken bransch som helst där man vill videoinspela sina egna utföranden.

Bildmaterialen fritt i användning: www.filmme.tv/press

Närmare information och intervjuförfrågningar:

 

Lauri Salovaara, försäljning- och marknadschef

+358405268205

lauri.salovaara@filmme.tv

 

Maucca Kärki, försäljningsagent

+316 1100 3633

maucca.karki@filmme.tv

 

Ann-Louise Gustafsson, försäljningsagent - Sverige, Norge

+46705679299

ann-louise.gustafsson@filmme.tv

 

 

We change the world of filming.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs