Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Enemmän muistoja talteen Samsungin uusille SD- ja microSD-korteille

Samsung Electronics Nordic

Enemmän muistoja talteen Samsungin uusille SD- ja microSD-korteille

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2012 klo 10:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Enemmän tilaa ja nopeutta

Enemmän muistoja talteen Samsungin uusille SD- ja microSD-korteille

Mukana kulkevia laitteita on mukavampi käyttää, kun muistia on enemmän. Kuvatessa ja sisältöä ladatessa ei silloin tarvitse jatkuvasti miettiä puhelimen, kameran, tabletin tai tietokoneen oman muistin rajoja.

Samsungin uusia muistikortteja on kolme sarjaa – Standard, Plus ja Pro. Niille voi tallentaa isoja määriä multimediaa nopeasti ja varmasti. Kun lisämuistia on tarpeeksi, ei tärkeitä kuvia tai muuta sisältöä enää menetetä vain sen takia, että aineiston siirtäminen toiselle laitteelle tai pilvipalveluun on unohtunut. 

Tallenna 3d-videoita

Pro-sarja on ammattilaisen valinta. Ylivoimainen suorituskyky, 64 GB tallennustilaa ja nopea tiedonsiirto (UHS-1) sallivat jopa 3d-videoinnin. Plus-sarja on hyvä valinta, kun tarvitaan tilaa HD-videoiden kuvaamiseen ja säilyttämiseen. Se on omiaan myös antamaan älypuhelimelle tai tabletille lisävauhtia. Standard-sarjan muistikortti sopii esimerkiksi digikameraan, kun halutaan tallentaa tavallista enemmän lomakuvia.

Turvallisia matkalla

SD-kortit ovat niin kestäviä, että ne ovat Samsungilla päässeet luokkaan ”5-Proof”. Ne kestävät kuumuutta, iskuja, magneettikenttiä ja jopa vuorokauden verran vedessä. Myöskään röntgensäteet eivät vahingoita SD- ja microSD-kortteja, joten lentokentän turvatarkastus ei ole niille ongelma – tärkeää, kun kortilla on sadoittain lomakuvia.

Nopea tiedonsiirto

Pro-sarjan muistikortit sekä lukevat että kirjoittavat – eli tallentavat ja toistavat – suurilla nopeuksilla. Kun filmaat HD-videota, tuokiosi tallentuu kortille nopeasti. Myös videoiden katsominen onnistuu nykimättä, kun SD-kortti lukee jopa nopeudella 80 MB/s.

Tekniset tiedot: Muistikortit tulevat markkinoille sekä SD- että microSD-formaatissa. Sarjasta ja mallista riippuen niiden tallennuskapasiteetti vaihtelee välillä 4 GB ja 64 GB. Niitä voi käyttää matkapuhelimissa, tablettitietokoneissa, digikameroissa, videokameroissa ja tietokoneissa. SD-kortit ovat ”5-Proof” ja MicroSD-kortit ”4-Proof”, eli ne kestävät vettä, kuumuutta, iskuja ja röntgensäteitä. Tiedonsiirtonopeudet ovat jopa 40 MB/s (kirjoitus) ja 80 MB/s (luku) riippuen sarjasta ja mallista. Korteissa on joko 5 tai 10 vuoden takuu. Ne tulevat kauppoihin lokakuun jälkipuoliskolla

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Jim Hakola, Key Account Manager, Digital Still Cameras, jim.hakola@samsung,fi, p. 408 383 800

Kari Pälli, Key Account Manager, Digital Still Cameras, kari.paelli@samsung.fi, p. 040 718 4976

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Perustamisestaan eli vuodesta 1969 lähtien Samsung Electronics on työskennellyt aktiivisesti ja täydestä sydämestään erilaisten yhteiskuntavastuuhankkeiden parissa kaikissa toimintamaissaan. Kansainvälinen Hope for Youth -ohjelma perustettiin huomion kiinnittämiseksi lasten koulutukseen ja terveydenhuoltoon. Samsung antaa ohjelman puitteissa tuotteita, asiantuntemusta ja taloudellista tukea. Tuhannet lapset eri puolilla maailmaa saavat Hope for Youthin kautta koulutusta, ohjausta ja välttämätöntä lääketieteellistä hoitoa. Ohjelma on Samsungille yksi tapa käyttää innovatiivisuuttaan paremman maailman luomiseen. Suomessa ohjelman yhteistyökumppanina on SOS-Lapsikylä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs