Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Enemmän joustavuutta kuin koskaan: Samsung ATIV Smart PC

Enemmän joustavuutta kuin koskaan: Samsung ATIV Smart PC

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2012 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Lehdistötiedote 12. marraskuuta 2012

Konvergenssia parhaimmillaan

Enemmän joustavuutta kuin koskaan: Samsung ATIV Smart PC

ATIV Smart PC tarjoaa aivan uudenlaisen käyttökokemuksen. Se on kannettava tietokone ja tabletti samassa paketissa. Käyttäjä valitsee, kumpi sopii tilanteeseen paremmin. Vaihto kannettavasta tablettiin onnistuu käden käänteessä.

Huvia ja hyötyä. Fiksun muotoilun ansiosta Samsung ATIV Smart PC tarjoaa mahdollisuuden molempiin. Käyttäjä päättää itse, miten laitetta ohjaa – S Pen -kynällä, näppäimistöllä vai sormen ja kirkkaan kosketusnäytön avulla.

Työpöydän ääressä? Kun näppäimistö on yhdistettynä tablettiin, voit työskennellä sillä kuin kannettavalla tietokoneella. Lennolla? Voit ottaa mukaan pelkän tabletin ja katsoa elokuvia suoraan siltä. Surffaa, pelaa tai tee mitä tahansa muuta sormien hipaisulla tai käytä interaktiivista S Pen -kynää, joka on tullut tutuksi Samsung Galaxy Note -laitteista.

ATIV Smart PC toimii Intel Atom -prosessorin voimalla, joten laite toimii sekä kannettavana tietokoneena että tablettina. Akun valmiusaika on jopa kolmetoista ja puoli tuntia yhdellä latauskeralla, joten laitteella ehtii saada paljon aikaan yhdellä latauksella. Smart PC on täydellinen käyttäjälle, jolla on kalenteri täynnä ja joka arvostaa teknisten työkalujen joustavuutta.

Yksi käyttäjäkokemus
ATIV Smart PC perustuu kosketusnäytöille suunniteltuun Windows 8 -käyttöjärjestelmään, jonka avulla eri laitteet toimivat entistä saumattomammin keskenään. Smart PC on osa Samsungin uutta ATIV -tuoteperhettä, jonka kaikilla tuotteilla on samanlainen käyttöliittymä ja joiden sisällöt ovat synkronoituja. Koko ATIV-tuoteperhe julkaistaan vielä tämän vuoden puolella. Käyttäjäkokemus on tismalleen sama riippumatta siitä, onko käyttäjällä käsissään ATIV S -älypuhelin, ATIV Tab -tabletti tai ATIV Smart PC.

ATIV Smart PC:ssä on Windows 8 -käyttöjärjestelmä ja11,6 tuuman HD-näyttö (1366 x 768, 400 kandelaa) ja 64 GB:n SSD-levy. Laitteessa on kaksi kameraa: edessä 2 Mp:n ja takana salamalla varustettu 8 Mp:n kamera. Laitteen voi liittää televisioon tai näyttöön mHDMI -liitännän kautta, ja microSD-korttipaikan tai USB-liitännän avulla on helppo kasvattaa tallennuskapasiteettia. ATIV Smart PC saapuu kauppoihin marraskuussa. Suositushinta 929 euroa. 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Mika Engblom, myyntipäällikkö, Telecom, mika.engblom@samsung.fi, p. 0408 604 420

Ossi Luoma, myyntipäällikkö, IT, ossi.luoma@samsung.fi, p. 040 541 4023

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OSG Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: http://www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja System LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 206 000 työntekijää 72 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2011 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 143,1 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2011 oli 1,1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 420 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs