Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » EMMA Shop lanseeraa EMMA Designer -malliston

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA Shop lanseeraa EMMA Designer -malliston

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2016 klo 12:12
Julkaisija: EMMA - Espoon modernin taiteen museo

 

Lehdistötiedote 5.2.2016

Julkaisuvapaa.

 

EMMA SHOP LANSEERAA EMMA DESIGNER -MALLISTON 

EMMA Shop, Espoon modernin taiteen museon museokauppa, lanseeraa uuden EMMA Designer -malliston helmikuussa 2016. Uuden tuoteryhmän kautta EMMA Shop laajentaa tekstiilivalikoimaansa unisex t-paidalla ja naisten alushousuilla, ja tarjoaa näin asiakkailleen uudenlaisia lähestymistapoja taiteeseen.

Apparel & Loversin suunnittelemat EMMA Designer -malliston vaatteet ovat saaneet innoitusta syksyllä 2015 EMMAssa esillä olleen avantgardistitaiteilija Carol Raman töiden värimaailmasta, estetiikasta ja rohkeudesta. Tekstiilit leikittelevät peittävyydellä ja läpikuultavuudella, kutsuen olemaan tyylissäsi juuri niin rohkea, kuin olet. Tuotteiden kautta tuodaan esille myös minimalismia ja skandinaavisuutta, joihin löytyy yhtymäkohtia myös EMMA Shopin muusta valikoimasta sekä näyttelykeskus WeeGeen arkkitehtuurista.

Apparel & Lovers on Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta maisteriksi valmistuneen muotisuunnittelija Patrik Prusakin, graafikko Pietari Kaakkomäen ja tuotantokoordinaattori Svetlana Drevskihn vuonna 2012 perustama yritys, joka suunnittelee ja tuottaa yrityksille räätälöityjä vaatemallistoja mittatilauksena, ammentaen inspiraatioita ja tekniikoita designer-muodista. Apparel & Lovers tarjoaa merchandise-vaatteillaan mielikuvituksellisen, laadukkaan ja muodikkaan vaihtoehdon massatuotetuille oheistuotteille.

EMMA Designer -malliston tuotteet tulevat myyntiin EMMA Shopille ja verkkokauppaan 9.2.2016.

 

Tuote- ja lehdistökuvat: http://kuvat.emma.museum/kuvat/Lehdistokuvat-Press/EMMA-Shop/EMMA-Apparel++&+Lovers/

salasana: emmamuseum

 

Verkkokaupan osoite: http://shop.emma.museum/

 

Tuotetiedot:

Hinnat: Unisex T-paita 40 €, alushousut 30 €, settinä 55 €

Koot: S, M, L & XL

Värit: Nude ja kastanjanroosa

Materiaalit: Trikookangas 100 % puuvillaa, joustava verkkokangas 100 % polyamidia

Valmistaja: Apperel & Lovers

Valmistusmaa: Portugali

 

Lisätietoja ja lehdistökyselyt:


Iisa Johansson
, museokauppavastaava, EMMA Shop, iisa.johansson@emma.museum, p. 046 877 3028

Patrik Prusak, Head Designer CEO, Apparel & Lovers, patrik@apparel-and-lovers.com, p. 044 2849159 

 

EMMA Shop sijaitsee näyttelykeskus WeeGeellä, Espoon Tapiolassa. EMMA Shopin toiminnan tavoitteena on antaa museokävijöille uusia näkökulmia museoiden näyttelysisältöihin ja syventää asiakkaiden museokokemusta ja palvella näin kävijöitä entistä paremmin. Jokainen ostos tukee EMMAn toimintaa. EMMA Shop on avoinna näyttelykeskus WeeGeen aukioloaikoina.

EMMA - Espoon modernin taiteen museo on yksi Suomen merkittävimmistä taidemuseoista. EMMAn näyttelytilat on jaettu Saastamoisen säätiön taidekokoelman sekä vaihtuvien näyttelyiden kesken. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs