Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » EISA PALKITSI LG:N OLED-TELEVISION JO VIIDENTENÄ VUOTENA PERÄKKÄIN

LG Electronics

EISA PALKITSI LG:N OLED-TELEVISION JO VIIDENTENÄ VUOTENA PERÄKKÄIN

Tiedote.
Julkaistu: 15.08.2016 klo 16:16
Julkaisija: LG Electronics

LG:n televisioiden kuvanlaatu, muotoilu ja älykkäät käyttöliittymät tekivät vaikutuksen tuomaristoon

Helsinki, 15.8.2016 — EISA (European Imaging and Sound Association) palkitsi LG:n OLED-television parhaana kalliimman hintaluokan televisiomallina Euroopassa jo viidentenä vuotena peräkkäin. EISA-palkintojen voittajat valitsee joka vuosi 50 ääni- ja kuvatekniikan jäsenjulkaisusta koostuva raati, jonka jäsenet edustavat 20 Euroopan maata. Raati arvostelee tuotteita tekniikan, muotoilun ja innovaation perustella.

Asiantuntijat pitivät LG Signature OLED 65G6 -televisiota nykyaikaisen teknologian huippuna. Raati oli vaikuttunut sen laadusta ja kyvystä tuottaa täydellisen mustaa kuvaa. Lisäksi raati kiitti LG Signaturea sen HDR 10- ja Dolby Vision -tuesta. Kaikki tämä luo perustan erittäin korkealaatuiselle kuvantoistolle ja katseluelämykselle.

”On suuri kunnia vastaanottaa EISAn arvostetuin palkinto. Meille jokainen palkinto merkitsee yhtä paljon kuin sitä edeltänyt”, sanoo Brian Kwon, LG Electronicsin Home Entertainment -yksikön toimitusjohtaja. ”Tämä tunnustus vahvistaa uskoamme siihen, että LG Signature 65G6 on ainutlaatuinen teknologinen taidonnäyte, joka tarjoaa erinomaista kuvanlaatua ja mullistaa muotoilua.”

LG UH770V -televisio sai puolestaan European Smart TV -palkinnon hyvän kuvanlaatunsa ja intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta. Tämä on kolmas vuosi peräkkäin, kun parhaan älytelevision palkinto on myönnetty LG:lle.

Lisäksi LG G5 -älypuhelin sai European Mobile Innovation -palkinnon modulaarisesta muotoilustaan ja täysin metallisesta rungostaan.

Lisätietoja:

LG-One Finland/Hill+Knowlton Strategies
Puh: +358 9 3486 1244
Sähköposti: LG-OneFinland@lg-one.com

Erik Åhsgren
HE-tuoteasiantuntija
LG Electronics Nordic AB
Box 83, 164 94 Kista
Matkapuhelin: +46 (0) 72 162 91 10
Sähköposti: erik.ahsgren@lge.com

Liitetiedostot

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 83 000 työntekijää 119 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2014 oli 55,91 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan neljään liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2,2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Home Entertainment
LG Home Entertainment Company (HE) on johtava kansainvälinen televisioiden, näyttöjen, digitaalisten infonäyttöjen, audio- ja videotuotteiden sekä tietokoneiden ja turvajärjestelmien valmistaja. LG pyrkii teknologiaa hyödyntämällä kehittämään tuotteita, joiden älykkäät toiminnot ja tyylipuhdas muotoilu vastaavat kansainvälisten kuluttajien tarpeisiin. LG:n kuluttajatuotteita ovat CINEMA 3D, Smart-TV, OLED-TV ja IPS-näytöt, ulkoiset muistiyksiköt, kotiteatterijärjestelmät ja Blu-ray-soittimet. LG:n B2B-tuotteita ovat digitaaliset infonäytöt, hotelli-TV-järjestelmät, videoneuvotteluvälineet ja IP-turvakamerat

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs