Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Eat.fi: Sushi-ravintoloiden suosio vahvassa kasvussa

Eat.fi

Eat.fi: Sushi-ravintoloiden suosio vahvassa kasvussa

Tiedote.
Julkaistu: 14.07.2011 klo 14:58
Julkaisija: Eat.fi

Uusia sushi-ravintoloita on perustettu Helsinkiin ja muualle maahan kevään aikana ripeään tahtiin. Eat.fi-palvelun mukaan esimerkiksi Helsinkiin on avattu kevään aikana enemmän uusia sushi-paikkoja kuin vuoden 2010 aikana yhteensä. 

”Lisäksi useat muutkin ravintolat ovat alkaneet tarjoilla myös sushia. Erityisesti aasialaista ruokaa tarjoavat ravintolat ovat ottaneet sushin listoilleen”, kertoo Eat.fi-palvelun perustaja Tina Aspiala

Parhaat arvostelut saaneet paikat ovat jo pidempään toimineita ravintoloita. Aspialan mukaan tämä ei tarkoita sitä, että uudet ravintolat olisivat tasoltaan huonompia. Kymmenen suosituimman sushi-ravintolan listalla on jo neljä uutta tulokasta. 

1. Umeshu 4.6
2. Raku Ya 4.5
3. Kabuki 4.3
4. Rice Garden 4.3 (uusi)
5. Sushi-San 4.2 (uusi)
6. Len's 4.0
7. Ravintola Tokyo55 4.0
8. Daruma 4.0 
9. Sushinroll 4.0 (uusi)
10. Domo 4.0 (uusi)

Listasta käy selvästi ilmi se, että pidempään toimineilla ja kokeneimmilla ravintoloilla suosio säilyy kilpailun kiristymisestä huolimatta.

”Menestykseen vaikuttaa ehdottomasti se, näkevätkö ravintolat sushin vain kalana ja riisinä vai paneutuvatko ne asiaan tarjoamalla asiakkailleen oikeaa sushia ja laadukasta ruokaa”, kiteyttää Aspiala.

Käyttäjät ja ravintolat lisäävät Eat.fi-palveluun tasaisesti uusia kohteita. Eat.fi-palvelun hyvin aktiivinen käyttäjäyhteisö auttaa ajantasaisen tiedon ylläpitämisessä, jos ravintola itse ei lisää omia tietojaan palveluun ja päivitä niitä. Eat.fi-palvelussa on tällä hetkellä jo yli 40 000 yksittäistä kävijää viikossa. 

Lisäksi Eat.fi-mobiilisovelluksia on ladattu ahkerasti. Esimerkiksi Applen App Storessa virallista Eat.fi-sovellusta on ladattu jo lähes 40 000 kertaa. Lisäksi Eat.fi-sovelluksia on saatavana kolmansien osapuolien tekeminä jo Androidille ja useille Nokian puhelinmalleille. Eat.fi tarjoaa myös selaimella käytettävän mobiilisivuston osoitteessa m.eat.fi.

Eat.fi tarjoaa myös ravintoloille erilaisia lisäpalveluita näkyvyyden lisäämiseksi sekä asiakkaiden tavoittamiseksi tarjouksien ja uutisten avulla. Käyttäjilleen Eat.fi tarjoaa nopean ja helpon tavan löytää uusia ravintoloita ja samalla nähdä mitä muut käyttäjät ovat pitäneet ravintolasta.

”Käyttämällä yhteisön luomaa sisältöä voimme tarjota täysin uudenlaisen ja monipuolisen tavan löytää ruokapaikkoja. Lisäksi se tarjoaa ravintoloille helppokäyttöiset työkalut omien tietojensa päivittämiseen”, Aspiala toteaa.

Lisätietoja:

Eat.fi, Tina Aspiala
Puhelinnumero: 0405676296
email: info (a) eat.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs