Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » EasyFit ja LadyLine tuovat kuntokeskuksiinsa uudet virtuaaliliikuntatunnit

Ab LL International Oy / EasyFit ja LadyLine

EasyFit ja LadyLine tuovat kuntokeskuksiinsa uudet virtuaaliliikuntatunnit

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2015 klo 07:45
Julkaisija: Ab LL International Oy / EasyFit ja LadyLine

EasyFit- ja LadyLine-kuntokeskuksissa lanseerataan vuoden 2016 alusta markkinoille uudenlainen tapa ajatella kuntoilua ja omasta terveydestä huolehtimista. Jatkossa useimmissa EasyFit ja LadyLine -keskuksissa on mahdollisuus osallistua 3SOME-virtuaalitunneille, jotka sisältävät sisäpyöräilyä, lantionpohjalihasjumppaa sekä syviä lihaksia aktivoivaa FLEXI-BAR-harjoittelua. Sekä EasyFit että vain naisille suunnattu LadyLine ovat osa AB LL International Oy -hyvinvointi- ja kuntosaliketjua.

Virtuaalisessa 3SOME-liikuntapaketissa asiakas valitsee, treenaako yhden pikatreenin, vai haastaako itsensä ja tekee kaikki kolme harjoitusta samalla kerralla. 3SOME-kokonaisuus tuotetaan yhteistyössä Bailamaman, IISEE:n ja FLEXI-BARin kanssa, ja tunteja järjestetään useimmissa EasyFit- ja LadyLine -keskuksissa ympäri Suomen vuoden alusta alkaen.

3SOME-liikuntakokonaisuus sisältää Bailamaman kaikille naisille sopivan Squeeze 4Venus-virtuaalitunnin, joka yhdistää koko kehon treenin tehokkaaseen lantionpohjalihasten treenaukseen. 

Sykettä 3SOME-kokonaisuudessa nostattaa puolen tunnin mittainen IISEE Lime
-sisäpyöräilytreeni, joka sopii niin ensikosketukseksi sisäpyöräilyyn kuin palauttavaksi harjoitteeksi kokeneelle polkijalle. Harjoituksen aikana virtuaalinäytöltä näkee muun muassa senhetkisen tavoitetehon, treenin kulun ja jäljellä olevan treeniajan.

Lopuksi 3SOMEssa sukelletaan mystiseen Mind&Body-maailmaan. FLEXI-BARin turvallisia pilates- ja joogaliikkeitä tehdään rauhallisen musiikin tahtiin. FLEXI-BAR on kehonhuoltoharjoitus, josta hyötyvät erityisesti niska-, hartia- ja selkäkivuista kärsivät kuntoilijat. Harjoituksessa vahvistetaan kehon syviä lihaksia ja rentoutetaan kireyksiä kehosta.

Virtuaalitunnit ovat osoittaneet olevansa todella suosittuja tuotteita. Tällä hetkellä virtuaalitunteja käynnistetään keskuksissamme ympäri Suomen lähes 15 000 kertaa kuukaudessa, joten kysyntä on suuri. Lisäämällä uusia ohjelmia valikoimaan haluamme auttaa ihmisiä liikkumaan entistä monipuolisemmin ja joustavammin päivittäisten aikatauluhaasteiden keskellä”, sanoo AB LL Internationalin toimitusjohtaja Jyrki Hannula.

Sekä EasyFit- että LadyLine-kuntokeskukset ovat kotimaisia alansa ammattilaisia. Haluamme, että myös yhteistyökumppanimme edustavat suomalaista huippuosaamista. Siksi kutsuimme yhteistyökumppaneiksemme vuoden liikuntatuotteeksi valitun Bailamaman sekä IISEE:n ja FLEXI-BARin”, Hannula jatkaa.

Lisätietoja: Anne Autio, viestintä- ja prosessipäällikkö, Ab LL International Oy, anne@lli.fi, puh. 010 230 0008

 

 

Liitetiedostot

Ab LL International Oy on Suomen suurin hyvinvointi- ja kuntosaliketju, johon kuuluu yli 60 LadyLine- ja EasyFit -kuntokeskusta. Yritys on perustettu vuonna 2002 ja toimii Suomessa franchise-periaatteella kahden kuntokeskusketjun voimin. Emoyhtiö omistaa kolme keskusta, loput EasyFit- ja LadyLine-ketjujen toimipisteet omistavat yrittäjät.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs