Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Coach4Pro ja Suomen Nuorten Lumilautamaajoukkue yhteistyöhön digitaalisessa urheiluvalmennuksessa

Coach4Pro

Coach4Pro ja Suomen Nuorten Lumilautamaajoukkue yhteistyöhön digitaalisessa urheiluvalmennuksessa

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2015 klo 07:15
Julkaisija: Coach4Pro

Espoo, 16.6.2015 - Coach4Pro ja Suomen Nuorten Lumilautamaajoukkue ovat aloittaneet yhteistyön digitaalisen urheiluvalmennuksen hyödyntämisessä, jonka myötä Coach4Pro:sta tulee maajoukkueen virallinen teknologiakumppani.

Suomessa kehitetty Coach4Pro Sport on digitaaliseen urheiluvalmennukseen optimoitu palvelu, joka mahdollistaa eri urheilulajien harjoituskausien suunnittelun, tavoitteiden asetannan, harjoitustulosten tallennuksen, raportoinnin ja näihin liittyvän valmennusseurannan, yhdessä helppokäyttöisessä järjestelmässä. Palvelussa synkronoidut mobiilisovellukset sekä verkko- ja pilvipalvelut toimivat maailmanlaanjuisesti ja tarjovat reaaliaikaista tietoa sekä urheilijoille, joukkueille ja valmentajille, paikasta ja ajasta riippumatta. Järjestelmän sisäinen viestintä, joukkuehallinta ja materiaalien arkistointi ovat tietoturvatut.

“Lumilautailu on kehittynyt lajina valtavasti viime vuosina. Menneenä talvena kolmoisvoltit yleistyivät ja nähtiin jopa kaksi neloisvolttia, kun muutamia vuosia sitten tupla oli vielä arvostettu suoritus. Lajin vaativuus kasvaa kokoajan ja huipulle tähtääviltä laskijoilta vaaditaan entistä pitkäjänteisempää ja suunnitelmallisempaa harjoittelua. Coach4Pro Sport palvelu auttaa juniorijoukkuetta tässä työssä ja luo harjoitussuunnittelulle sekä laskijoiden kehityksen seurannalle täysin uuden, digitalisoidun pohjan, sanoo Mika Andersson, Suomen Lumilautaliitto Ry:n toiminnanjohtaja.”

“Urheilijoidemme harjoitushistorian ja erityisesti harjoitusohjelmiin tehtävien muutosten seuranta on ollut valmentajillemme haastavaa. Coach4Pro Sport palvelulla pystymme seuraamaan ja hallitsemaan harjoitusohjelmia sekä niiden toteutumista saumattomasti. Palvelu on ollut myös joustava meidän muuttuville mittaus ja raportointitarpeille, minkä vuoksi pystymme jalostamaan valmennusjärjestelmäämme koko kauden ajan”, toteaa Simo Suopanki joka vastaa Suomen Nuorten Lumilautamaajoukkueen toiminnasta.

“Suomessa on lumilautailuvalmennuksen huippuosaamista mistä todisteena ovat useat kansainväliset mestaruudet ja menestystarinat viime vuosilta. Olemme ylpeitä voidaksemme olla mukana urheilijoiden kehitystyössä ja tukemassa tulevaisuuden menestyjien valmennusta”, sanoo toimitusjohtaja Mikko Koskela Coach4Prolta.

Lisätietoja:

sales@coach4pro.com

Sinikalliontie 18 A

Espoo, Finland

Phone: +358-50 486 7492

Liitetiedostot

Coach4Pro on ammattimaiseen urheiluvalmennukseen keskittyvien digitaalisten palvelujen kehittäjä, joka hyödyntää palveluissaan nykyaikaisinta langatonta tiedonsiirtoa, pilvipalveluja ja mobiiliteknologiaa. Palvelut tukevat uusimpia Bluetooth Smart, Android ja Apple iOS standardeja. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 2009. http://www.coach4pro.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs