Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » CES 2014: Samsung-uutiskirje

Samsung Electronics Nordic

CES 2014: Samsung-uutiskirje

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2014 klo 00:30
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

CES 2014: Samsung-uutiskirje

Samsung taivuttaa televisiot, täyttää kodin musiikilla ja tarjoaa laitteet täydellisen selfien ottamiseen

 

Las Vegas, 6. tammikuuta 2014 - Vuonna 2013 älykellot koristivat ranteitamme ja saimme tutustua todellisuuttakin tarkempiin UHD-televisioihin. 2014 tulee olemaan yhtä ikimuistoinen — ainakin, jos mittarina on Samsungin Las Vegasin CES-messuilla esitellyt uutuudet.


Tuttuun tapaan Samsungin painopiste CES-messuilla on AV-tuotteiden esittelyssä. Tänä vuonna esitellään erityisesti UHD-televisioita ja kaarevia televisioita, jotka tekevät television katselusta elämyksen. Koolla on väliä ja televisiot vain jatkavat kasvamistaan. Tänä vuonna nähdään useita yli 65 tuuman televisioita, joista suurimmat ovat jopa 110-tuumaisia.

 

Myös äänipuolella tapahtuu. Samsung esittelee uusia tuotteita, joilla voidaan kuunnella musiikkia monissa huoneissa samanaikaisesti. Erilaiset musiikkimaut eivät enää aiheuta skismaa kotioloissa, vaan kaikki perheenjäsenet voivat kuunnella haluamiaan kappaleita eri huoneissa samaan aikaan. 

Televisioiden ja äänilaitteiden lisäksi muutkin tuotteet ovat kehittyneet. CES-messuila Samsung esittelee Samsung Galaxy TabPRO - ja Galaxy NotePRO -tabletit. Mallistoista löytyy jokaiselle sopiva tabletti, varustettuna S Pen -kynällä tai ilman ja jopa 12,2-tuumaisella korkearesoluutioisella näytöllä.

CES-messuilla esiteltyihin Samsung-uutuuksiin voi tutustua tässä tiedotteessa.

Historiaan jäävä vuosi:

Samsungin vuoden 2014 televisiomallisto esittelee kaarevan UHD-television ja entistä älykkäämpiä televisioita

Samsung toi markkinoille ensimmäiset UHD-televisionsa viime vuoden heinäkuussa. UHD on pääosassa CES-messuilla Samsungin tämän vuoden TV-mallistoa esiteltäessä. Esillä on maailman suurin 110-tuumainen UHD-TV ja maailman suurin 105-tuumainen, kaareva UHD-TV. Messujen yleisö pääsee tutustumaan myös kuluttajille saatavilla oleviin kaareviin 55-, 65- ja 78-tuumaisiin UHD-televisioihin. Samsungin mallistoon kuuluu toki myös laaja valikoima suoria UHD-televisioita 50-tuumaisesta 75-tuumaiseen.

Ultra High Definition (UHD) on merkittävä teknologinen harppaus, joka mahdollistaa jopa neljä kertaa Full HD -resoluutiota tarkemman kuvantarkkuuden. Tuloksena on hyvin todentuntuinen kuva. Messuilla esiteltävä kaareva paneeli tekee UHD-TV:n kuvasta entistäkin syvemmän ja luo visuaalisen surround-efektin. Kaarevuuden aikaansaama panorama-efekti ja UHD-tekniikan värintoisto ja tarkkuus luovat yhdessä ennennäkemättömän katselukokemuksen.

 

Moniajo on fiksua

Tämän vuoden uudet televisiot ovat luonnollisesti myös älykkäitä. Samsungin Smart TV:t ovat edellisiä versioita nopeampia ja yksinkertaisempia käyttää. Smart Hub on uudistettu ja yksi uusista ominaisuuksista on Multi-Link. Toiminnolla käyttäjä voi jakaa näytön kahtia ja käyttää puolta ruutua vaikkapa jäähytilastojen etsimiseen internetistä samalla, kun katsoo jääkiekkomatsia. Päivitetty suoritin, Quad Core Plus, minimoi television latausajat ja Instant On -ominaisuus käynnistää television silmänräpäyksessä. Uusi mallisto on varustettu myös Smart Control -kaukosäätimellä, joka on ergonomisesti muotoiltu ja intuitiivinen käyttää käden ja sormien liikkeillä. Viihde ei ole koskaan ollut älykkäämpää.

 

Pitkäikäinen investointi

Samsungin UHD-TV ei täytä vain tämän päivän standardeja, vaan on ainoana maailmassa valmis myös tulevaisuuteen. UHD-television voi päivittää Samsungin Evolution Kit -paketilla. Vuoden 2014 malli koostuu One Connect -yksiköstä, joka kerää kaikki television liitännät pois näkyvistä ja poistaa johtosotkun television takaa. Vuoden 2014 Evolution Kit myös mahdollistaa uusien UHD-ominaisuuksien käytön viime vuoden UHD-malleilla.

Samsungin uuden TV-malliston julkistusaikataulua ei vielä ole päätetty.

 

Aina on paikka hyvälle äänelle:

                        Sound Stand – ohuempi design, suurempi ääni

Onko makuuhuoneessa tilaa kotiteatterijärjestelmälle? Tottakai!

Samsungin Sound Stand -järjestelmälle mikään huone ei ole liian pieni. Samsung HW-H600 on suunniteltu television alle laitettavaksi, oli televisio sitten 32- tai 55-tuumainen. Multi-direction tekniikka tarjoaa rikkaan 4.2-äänen ohuessa paketissa ja on juuri oikea valinta paikkaan, jossa ei ole tilaa suuremmalle kotiteatterilaitteistolle. Ei enää seinäliitäntöjä tai takkuisia, pölyä kerääviä johtoja, sillä Sound Stand yhdistyy televisioon langattomasti Bluetooth- tai Samsung Sound Connect -yhteydellä.

Samsung Sound Stand lanseerataan huhtikuussa 2014.

 
WAM tuo musiikin koko kotiin:

Samsungin monihuonejärjestelmä on täällä!

Samsung esittelee uuden langattoman WAM-monihuonejärjestelmän (Wireless Audio Multiroom), joka mahdollistaa useiden perheenjäsenten samanaikaisen musiikin kuuntelun kaiuttimista, vaikka musiikkimaut eivät täsmäisi. Kaiuttimia voidaan käyttää yhdessä tai itsenäisinä laitteina, ja niitä on helppo kontrolloida älypuhelimella. Kylpyhuoneeseen voi säätää vaikkapa rauhallista musiikkia vaahtokylvyn säveliksi ja keittiöön italialaista musiikkia ruoanlaiton ratoksi. Bileiden aikana on helppo yhdistää kaikki kaiuttimet toistamaan tanssimusiikkia. Myös kaiuttimien asennusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaiuttimet ovat täydelliset huoneen kulmiin asennettaviksi.

Samsung Wireless Audio Multiroom saapuu kauppoihin maaliskuussa 2014.

 

Kovaäänisiä mahdollisuuksia

Samsungin uusi kotiteatterimalliston lippulaiva on HT-H7750WM. Aivan kuin edeltäjänsä HT-F9750W, on myös tämän vuoden malli varustettu hybridi-putkivahvistimella, joka tarjoaa analogisen vahvistimen lämpimän äänen ja digitaalisen vahvistimen tehon. Digitaalisen äänentoiston kehittäjän DTS:n kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta, Samsung tarjoaa maailman ainoana valmistajana DTS Neo: Fusion II codec 2014 -tekniikkaa. Uusin teknologia tuo ääneen syvyyttä, josta kuuntelija ei voi olla vaikuttumatta. Samsung esittelee myös HW-H750-soundbarin. Siinä on viime vuoden mallista tuttu sisäänrakennettu hybridi-putkivahvistin ja sen tuottama lämmin ja tarkka äänentoisto. Sekä HT-H7750WM että HW-H750 ovat yhteensopivia Samsung Wireless Audio Multiroom -monihuonejärjestelmän kanssa.

HT-H7750WM ja HW-H750 saatavilla huhtikuussa.

Rajattomat näkökulmat:

Uusia näkökulmia NX30:llä

Vain luovuus on rajana kuvaamiselle Samsungin uuden minijärjestelmäkameran NX30:n kanssa. Siinä on ensimmäistä kertaa Samsung järjestelmäkameroissa esiintyvä, kallistettava sähköinen ja erittäin tarkka XGA etsin, sekä käännettävä Super AMOLED -näyttö, jotka tekevät kuvien ottamisesta helpompaa kuin koskaan aiemmin.

 

NX30 on varustettu uudistuneella NX AF II -automaattitarkennuksella, joka tallentaa nopeimmatkin kuvaustilanteet yksityiskohtaisesti ja tarkasti. NFC-tuen, sisäänrakennetun Wi-Fin ja valmiiksi asennetun Dropbox-pilvipalvelun ansiosta muistojen taltiointi ja jakaminen ystävien ja perheen kesken on entistä vaivattomampaa. Kamerassa on myös 1080p 60fps täysteräväpiirtovideon apuna liitin ulkoiselle mikrofonille. Samsung lanseeraa samalla erittäin valovoimaisen 16-50/ 2-2.8 S ED OIS -zoom-objektiivin. NX30 on myös yhteensopiva Samsungin 14 NX-objektiivin kanssa, joihin kuuluu myös 3D-objektiivi NX 45mm F1.8. Sillä voi kuvata peruskuvien lisäksi myös 3D-still-kuvia ja -elokuvia. Kameran suositushinta objektiivin kanssa on 1000 euroa. NX30 tulee saataville mustana ja valkoisena vuoden 2014 ensimmäisen neljänneksen aikana.

 

Paluu tulevaisuuteen:

Vuoden parhaat selfie-kuvat Galaxy Camera 2:lla

Galaxy Camera 2:ssa vanha kohtaa uuden. Kamera on muotoiltu retrohenkisesti, mutta se edustaa Android-alustasta tuttua uutuustekniikkaa. Alustan lisäksi siinä on 1,6 GHZ:n neliydinsuoritin, NFC-tuki, 32 GB tallennustilaa ja edeltäjänsä tavoin peräti 50 GB Dropbox-pilvitallennustilaa, jonne kuvat voi ladata näppärästi käyttämällä kameran sisäänrakennettua Wi-Fiä. Lisäksi Samsungin uutuuskamera on varustettu uudella Selfie Alarm -toiminnolla, joka auttaa käyttäjää ottamaan mahdollisimman onnistuneet omakuvat. Toiminto ottaa viisi kuvaa perätysten, joista voi valita parhaan yksilön jaettavaksi vaikkapa sosiaalisessa mediassa — helppoa kuin mikä. Galaxy Camera 2 tulee saataville mustana ja valkoisena vuoden 2014 ensimmäisen neljänneksen aikana. Kameran suositushinta on 450 euroa.

 

Uusi vuosi, uusi ilme.

Viimeinen silaus – ATIV Book 9 2014 Edition

Ativ Book 9 2014 Edition on suositun ATIV-läppärituoteperheen uusin jäsen. Ativ Book 9 2014 Edition -kannettava on tehokas, mutta edeltäjäänsäkin kompaktimpi peli. Huippukevyt kannettava on muotoiltu tyylikkäästi. Kone on todella ohut, mutta sen akku kestää peräti 14 tuntia yhdellä latauksella. Uutuuskannettavassa on 15,6 tuuman näyttö, jonka valovoima on 20 prosenttia ja tarkkuus peräti 125 prosenttia edeltäjäänsä parempi. Näyttö tekeekin kannettavasta erinomaisen apuvälineen vaikkapa kuvankäsittelyssä. Myös kannettavan äänentoistoa on parannettu: SPlayer+ tarjoaa studiotason äänentoistoa. ATIV Book 9 2014 edition saapuu kauppoihin keväällä 2014.

 

Seuraa Samsungia CES-messuilla
Vieraile Samsungin osastolla numero 12004 CES 2014 -messuilla, Central Hall, Las Vegas Convention Center (sisäänkäynti C4).

Mikrosaitti: http://www.samsungces.com

Mobiilisivu: http://m.samsungces.com

Livestream: http://global.samsungtomorrow.com

Youtube: http://www.youtube.com/SamsungSuomi

Facebook: http://www.facebook.com/samsungsuomi

 

Lehdistökontakti Las Vegasissa:

Lasse Pulkkinen, OS/G Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p +358 (0)400 630 049

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p +358 (0)40 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

 

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs