Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Braunin suuri partagalleria Pinterestissä

Braun

Braunin suuri partagalleria Pinterestissä

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2015 klo 08:54
Julkaisija: Braun

Matthew McConaugheyn ja Chris Evansin parrat herättivät ihastusta viime kuun Oscareissa. Vuodesta 2015 näyttää tulevan uusi parran vuosi. Braun on koonnut Pinterestiin mittavan #BeardLookBook -partakokoelman, josta komeasta parrasta haaveilevat voivat ammentaa inspiraatiota. Braunin trenditutkijat kiersivät muotipääkaupunkeja ympäri maailman etsimässä ja dokumentoimassa kuumimpia ja komeimpia partoja. Oman partatyylin voi lisätä kokoelmaan liittämällä kuvaan hashtagit #Braun #BeardLookBook. Braunin trenditutkijat saattavat poimia kuvan mukaan!

Hyvin hoidettu parta voi korostaa parhaita piirteitä ja piilottaa huonoimmat. Oikean partatyylin löytäminen vaikuttaa tyyliin ja ulkonäköön yhtä paljon kuin vaatteet. Kuten Braunin Styling Ambassador Fabio Vivan sanoo: “Älä keskity trendeihin vaan kokeile tyyliä, joka edustaa juuri sinua”.

Oikea hiustyyli korostaa kasvojen muotoa, ja sama periaate pätee myös partatyylin kanssa. Oikeaa tyyliä valitessa on otettava huomioon myös partakarvan paksuus ja rakenne. Siksi Mohawk Matt, Bolt Barbersin perustaja ja parturi, antaa muutamia vinkkejä sopivimman partatyylin valintaan.

1. Pitkät kasvot: Tyylit kuten “Mutton Chops”, “A La Suvorov”, “Dali”, tai jopa “Friendly Mutton Chops” tasapainottavat kasvojen pituutta.

2. Suorakaiteen muotoiset kasvot: Suosittelemme lämpimästi “Chin Curtainia”, “Short But Boxed beardia”, “Ducktailia” tai “The French Forkia” kulmikkaille kasvoille.

3. Pyöreät kasvot: Keskitä katseet leuan alueeseen tyyleillä kuten “Chin Puff”, “Sir Walter Raleigh”, “Balboa”, “Sparrow”, “Goatee”, “The Zappa”, tai “Soul Patch”.

4. Ovaalin muotoiset kasvot: Tämä on parran kannalta paras muoto, koska siihen sopii mikä tahansa parta. Valitse vapaasti ja vaihda tyyliä usein.Kokeile vaikkapa “Long Johnia” tai #metroseksuaali -tyyliä.

5. Neliskanttiset kasvot: Kokeile “Petit Goateeta”, “Anchoria”, tai vaikka “Hollywoodiania”. Vältä kokopartaa.

6. Timantin muotoiset kasvot: Mikä tahansa tyyli “Rap Industry Standardista” “Chin Curtainiin” tai “Anchoriin” toimii, kuten myös viiksityylit “Fu Manchu” & “The Winnfield.”

7. Ylösalaisin käännetyn kolmion muotoiset kasvot: “Mutton Chops”, “Fu Manchu”, tai “Franz-Josef” sopii tälle kasvojen muodolle parhaiten.

8. Kolmion muotoiset kasvot: “Goatee”, ”Anchor” tai ”Sir Walter Raleigh” kehystävät kolmion muotoisia kasvoja upeasti.

Käy Pinterestissä katsomassa jatkuvasti kasvavaa katukuvakokoelmaa, joka esittelee upeita parta- ja viiksityylejä. 

Jos haluat lisätietoja #BeardLookBook -kokoelmasta, uusimmista partatrendeistä ja parhaista tuotteista tyylien luomiseksi, ota yhteyttä: susanna.nipuli@hkstrategies.fi  / 040 775 5699

Liitetiedostot

Procter & Gamble
Procter & Gamble tavoittaa tuotemerkeillään noin 5 miljardia ihmistä ympäri maailman. Yhtiöllä on yksi markkinoiden vahvimmista ja luotetuimmista tuoteperheistä, johon kuuluvat esimerkiksi Pampers, Gillette, Olay, Ariel, Oral-B, Braun, Always, Pantene, Wella, Duracell ja Vicks.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs