Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » BOSE® ESITTELEE UUDEN SOUNDLINK® MINI BLUETOOTH® II -KAIUTTIMEN

Pilgrim Oy

BOSE® ESITTELEE UUDEN SOUNDLINK® MINI BLUETOOTH® II -KAIUTTIMEN

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2015 klo 16:00
Julkaisija: Pilgrim Oy

   Ylistetyssä SoundLink® Mini -kaiuttimessa on nyt myös kaiutinpuhelin,

moniyhteystuki, äänikehotetoiminto ja entistä parempi akunkesto

4. kesäkuuta 2015– Bose julkisti tänään uuden sukupolven SoundLink® Mini -Bluetooth-kaiuttimen, joka on kaikkien aikojen monipuolisin kannettava SoundLink®-kaiutin.  Uudessa SoundLink® Mini II:ssa on kaiutinpuhelin, entistä parempi akunkesto, pariliitoksen muodostamista helpottavat äänikehotteet ja moniyhteystuki puhelimelle ja tabletille – sekä tietysti vahva ja vaikuttava ääni, joka teki alkuperäisestä mallista maailman tunnetuimman pikkukaiuttimen. Hinta on edelleen 229,95€. 

”Alkuperäinen SoundLink Mini oli merkittävä tuote”, sanoo Jack Yu, Bose SoundLink® -kaiuttimien tuotepäällikkö.  ”Mitään vastaavaa ei ollut saatavilla, ja kaiutin lumoaa edelleen ihmiset äänellään.  Sama suorituskyky on säilytetty uudessa mallissa, minkä lisäksi olemme kehittäneet kaiuttimelle uusia käyttötapoja ja parantaneet sen käyttökokemusta.” 

SoundLink® Mini II -kaiutin toimii myös kaiutinpuhelimena: puheluun vastaaminen onnistuu kaiuttimen päällä olevaa painiketta painamalla, minkä jälkeen vastapuolen jokainen sana kuuluu selkeästi kaiuttimesta.  Kun puhelu päättyy, musiikin toisto jatkuu automaattisesti.  Kaiuttimeen voi yhdistää kerralla kaksi Bluetooth-laitetta, jolloin musiikkia tai mitä tahansa muuta sisältöä voidaan toistaa sekä puhelimesta että tabletista.  Myös pariliitoksen muodostaminen on entistä helpompaa.  Äänikehotteet ohjaavat mobiililaitteen liittämisessä alusta loppuun ja kertovat liitetyn laitteen nimen puhesyntetisaattorin avulla.  SoundLink® Mini II -kaiutin tallentaa muistiin kahdeksan viimeksi käytettyä Bluetooth-laitetta, joten niitä ei tarvitse liittää uudelleen. 

SoundLink® Mini II -kaiuttimessa on aiempaa parempi litiumioniakku, jossa riittää virtaa jopa 10 tunniksi. Pitkät kuuntelutuokiot onnistuvat siis muitta mutkitta niin töissä kuin vapaa-ajallakin.  Kaiuttimen voi ladata kätevästi useimmista USB-virtalähteistä, ja sen mukana toimitetaan myös lataustelakka, jonka ansiosta se on aina valmiina mukaan otettavaksi.  Kestävä ja vankkatekoinen kaiutin on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä sisä- ja ulkotiloissa.   

Uusi SoundLink® Mini II -kaiutin on edelleen Bosen pienin Bluetooth®-kaiutin, sillä alkuperäisen kaiuttimen pienestä koosta ei ole tingitty. Uusi malli painaa 668 grammaa ja sen mitat ovat 5,1 cm x 18 cm x 5,8 cm (K x L x S).  Kotelo on valmistettu tuttuun tapaan anodisoidusta alumiinista, joten naarmuista ja sormenjäljistä ei tarvitse huolehtia. Tyylikkään ulkomuodon viimeistelevät uudenlainen viiste ja tiheästi rei'itetty terässäleikkö.  SoundLink® Mini II:n sydän on tietysti edelleen Bluetooth-kaiuttimien markkinat mullistanut äänenlaatu, joka perustuu Bosen patentoimaan tekniikkaan.  Kaksi vastakkaista passiivielementtiä tuottavat yhdessä kahden tehokkaan muuntimen kanssa selkeän ja täyteläisen äänen muhkeita alaääniä unohtamatta.  Bosen® digitaalinen signaalinkäsittely varmistaa tasapainoisen äänen äänenvoimakkuuden eri tasoilla. 

”SoundLink Mini II on jälleen yksi esimerkki intohimostamme yksityiskohtiin”, Yu sanoo.  ”Maailma on pullollaan langattomia laitteita, mutta meidän tavoitteenamme on paras mahdollinen langaton kokemus – hyvä ääni, taidokas suunnittelu ja helppokäyttöisyys.  SoundLink Minin uskomattoman äänen ja muotoilun yhdistäminen uusiin intuitiivisiin ja viimeisteltyihin toimintoihin on uusi virstanpylväs historiassamme.”

Bose SoundLink® -tuoteperhe

Bose SoundLink® -kaiuttimet ovat saavuttaneet nopeasti maailmanlaajuisen aseman mobiiliäänilaitteiden johtavina tuotteina. Ensimmäiset tuotteet lanseerattiin vuonna 2011.  Bose SoundLink® -valikoima sisältää seuraavat tuotteet: SoundLink®Bluetooth III -kaiutin on Bosen tehokkain Bluetooth-kaiutin. SoundLink® Colour Bluetooth -kaiutin on valikoiman edullisin ja kevyin malli. Uusi SoundLink® Mini Bluetooth II -kaiutin on Bosen kaikkien aikojen pienin ja monipuolisin Bluetooth-kaiutin. Sen edeltäjä oli alkuperäinen SoundLink® Mini, jolla on yli 4 000 viiden tähden arvostelua Amazonissa ja miljoonia tyytyväisiä omistajia.   

Hinta ja saatavuus

Bosen uusi SoundLink® Mini Bluetooth II -kaiutin tulee saataville 4. kesäkuuta 2015 hintaan 229,95€.  SoundLink® Mini II -kaiuttimen värivaihtoehdot ovat hiilenharmaa ja helmiäinen. Lisäksi saataville tulee pehmeä suojakotelo punaisena, vihreänä, sinisenä, mustana ja harmaana. Näiden erikseen myytävien koteloiden hinta on 27,95€. Kaiuttimet tulevat myyntiin Bose.fi-sivustoon, puhelinpalveluun numeroon 0800 05515 ja valituille jälleenmyyjille.

QuietComfort 20-kuulokkeet Samsungille

Bose esittelee myös QuietComfort 20 – kuulokkeet uusilla värivaihtoehdoilla, joita ovat valkoinen ja musta sinisillä raidoilla. QuietComfort 20 -kuulokkeet on suunniteltu ensimmäistä kertaa erityisesti Samsungille. Lisätoimintoja ovat play/pause/skip –painikkeet musiikin kuunteluun ja puheluihin Samsung Galaxylle ja valituille Adroid-malleille. Kuulokkeet tulevat myyntiin 4.kesäkuuta ja niiden hinta on edelleenkin  €299,9.

Liitetiedostot

Tietoa Bosesta

Massachusettsin teknillisen korkeakoulun (MIT) sähköopin professori, tohtori Amar G.Bose perusti Bose‐yhtiön vuonna 1964. Tänä päivänä yhtiön toimintaa ohjaa perusperiaate, investoiminen pitkäjännitteiseen tutkimukseen, jonka tavoitteena on kehittää uusia, asiakkaita hyödyttäviä teknisiä ratkaisuja.

Bose on luonut jo vuosikymmenten ajan innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuotekategorioita. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla. Bosen kotiteatterijärjestelmät, Wave®-musiikkijärjestelmät, kuulokkeet ja vastamelukuulokkeet, digitaaliset musiikkijärjestelmät, Bluetooth®-kaiuttimet ja ammattilaisjärjestelmät ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen ja sitoutuminen ennennäkemättömän asiakaskokemuksen luomiseen tunnetaan kaikkialla maailmassa.

#     #     #

Bluetooth®-sanamerkki on Bluetooth SIG, Inc:n omistama rekisteröity tavaramerkki, ja Bose Corporation käyttää sitä lisenssillä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs