Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Blondit hiukset ovat paljon enemmän kuin pelkkä hiusväri – se on elämäntapa!

Wella Professionals

Blondit hiukset ovat paljon enemmän kuin pelkkä hiusväri – se on elämäntapa!

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2015 klo 14:50
Julkaisija: Wella Professionals

Jokainen nainen on ainutlaatuinen. Siksi jokaiselle naiselle tulisi löytyä myös oma yksilöllinen Wella Professionals Blonde -hiusväri. Oikeanlainen hiusvärisävy korostaa kasvoja juuri oikealla tavalla, ja jokainen vaaleiden hiusten omistaja tietää, miten tärkeää on löytää luottokampaaja ja oikeanlaiset hiustenhoitotuotteet.

Tänä keväänä blondi hiusväri on myös erityisen trendikäs, ja jopa julkisuudesta tuttu Kim Kardashian on yllättänyt faninsa uudenlaisella vaalealla polkkatukalla. Blondeja sävyjä ja värjäystekniikoita löytyykin varmasti jokaiseen makuun. Olipa mielessäsi tuhkainen vaalea, trendikäs balayge tai luonnollinen liukuvärjäys, Wella Professionalsin uuden Couture Color -väripalvelun ansiosta sinulle voidaan löytää sekä ainutlaatuinen värisävy että oikeanlainen värjäystekniikka ja oikeanlaiset tuotteet värin ylläpitoon. 

Wellan ammattilainen auttaa sinua löytämään hiusvärisävyn, joka sopii parhaiten ihosi sävyyn. Tämä tehdään määrittämällä ensin kumpi, kylmä vai lämmin blondi, korostaa parhaiten ihosi luonnollista hehkua. Helppo tapa tehdä värianalyysi on kokeilla persikan väristä ja vaaleanpunaisen väristä huivia lähellä kasvojasi. Jompikumpi huiveista saa ihosi hehkumaan ja silmäsi loistamaan aivan uudella tavalla. Saman tekee oikeanlainen hiusväri – joillekin sopii paremmin kylmä blondi kun taas toisille lämmin vaalea.

Tänä keväänä Wella esittelee neljä trendikästä blondia värisävyä, joita ovat:

  • Coastal Blonde – pehmeä hiekkainen vaalea sävy, jossa on liikettä ja syvyyttä foliotekniikalla tehtyjen raitojen ansiosta.
  • Caramel Blonde – trendikäs värjäystyyli, joka liukuu enemmän ruskean kuin vaalean puolelle. Hiusten latvoja on vaalennettu pehmeästi balayage-tekniikalla ja eteen on tehty muutama ohut raita, minkä ansiosta on saatu aikaan kolmiulotteinen luonnollinen ilme.
  • Iced Blonde – kokonaan balayage-tekniikalla toteutettu tyylikäs, Hollywood-henkinen hiustenvärjäys. Hiusten yleisilme on vaalea ja lisäksi seassa on kylmän vaaleat balayage-raidat.
  • Sunkissed Blonde – tässä hiustyylissä väriosiot sijoitetaan pantamaisesti kasvojen ympärille, sillä ideana on saada aikaan samanlainen lopputulos, kuin jos hiuksia olisi pidetty koko kesän poninhännällä ja aurinko olisi vaalentanut etuosan hiukset.

Vaaleat hiukset vaativat erityistä hoitoa

Vaaleat hiukset vaativat myös erityistä hoitoa, varsinkin kesällä. Vaalennetut hiukset ovat huokoisemmat ja siksi ne kuivuvat helpommin. Lisäksi merivesi sekä uima-altaan kloori vahingoittavat ja värjäävät vaaleita hiuksia herkemmin.  Parhaiten värjättyjen hiusten sävy ja kiilto säilyvät, kun käytät oikeanlaisia hiustenhoitotuotteita. Kokeile esimerkiksi Wella Professionalsin Brilliance- tai Enrich-sarjan shampoota ja hoitoainetta tai SP:n Color Save -tuotteita. Nämä tuotteet suojaavat hiusväriä haalistumiselta ja pidentävät väriloistoa. Lisäksi tuotteet hoitavat hiuksia ja tekevät niistä käsinkosketeltavan pehmeät sekä elinvoimaiset.

Kampaamokertojen välillä hiusväriä voi ylläpitää myös Wella Professionalsin Color Recharge -tuotteilla. Color Recharge -shampoot ja -hoitoaineet sisältävät Wella Professionals -väripigmenttejä, jotka kirkastavat värin hellävaraisesti. Lämpimän blondeille sävyille löytyy Warm Blonde -hoitoaine ja kylmän vaaleille sävyille puolestaan Cool Blonde -shampoo ja Cool Blonde -hoitoaine.

Lisäksi voit hemmotella hiuksiasi luonnonöljyillä, jotka hetkessä silottavat ja hoitavat hiuksia. Wella Professionals Oil Reflections -hiusöljy tuo välittömästi esiin hiusvärin kauniin kiillon erityisen makadamiapähkinä- ja avokadoöljyä sekä E-vitamiinia sisältävän koostumuksensa ansiosta. Tuotetta voi käyttää niin kosteisiin kuin kuiviin hiuksiin.

Ihanat, vaaralliset auringonsäteet

Niin ihanaa kuin onkin loikoilla auringossa pitkän talven jälkeen, kesän kynnyksellä ei pidä myöskään unohtaa hiusten suojaamista UV-säteiltä. Hiusten aurinkotuotteet estävät hiusväriä haalistumasta ja kosteuttavat hiuksia tehokkaasti auringossa vietetyn päivän jälkeen. Aurinkotuotteita löytyy niin SP- kuin Wella Professionals -tuotesarjoista.

Matkalle pakkaaminen on aina haasteellista, kun mukaan pitäisi saada mahtumaan niin monta eri ihonhoito- ja hiustuotetta. Mikäli haluat pärjätä vain yhdellä tuotteella, valitse 50 ml:n SP SUN Concentrate -aurinkosuoja, jonka voit sekoittaa suosikkihoitoaineeseesi tai hiusnaamioon. Kesäauringossa se antaa jopa 10 tunnin UV-suojan ja on erinomainen matkakumppani erityisesti kaupunkilomilla.

Wellan kouluttajien vinkkejä: Jos vaaleat kutrisi kuitenkin kärsivät

Keltainen väri tukassa
Keltainen väri hiuksissa johtuu auringon haalistavasta vaikutuksesta. Violettia pigmenttiä sisältävät hopeashampoot tai sävyttävät hoitoaineet poistavat hyvin keltaisuutta. Suoravärit ovat tehokkaita poistamaan keltaista väriä, kun vaan muistaa valita sävytteen, joka ei ole liian sininen. Hätätapauksessa myös kuivashampoolla voi hieman poistaa liiallista keltaisuutta.

Vihreä sävy tukassa
Vihreä sävy hiuksissa johtuu vedessä olevasta kuparista. Metallia neutraloivat shampoot ovat hyvä apu, mutta jos sävy on voimakas, kotikonstein voi vihreyttä poistaa sävytteellä tai värillisellä hoitoaineella, joka on vaalean kuparin sävyinen. Kuparin sävy neutraloi vihreyden takaisin kauniin vaaleaksi. Vanha kikka on huuhdella hiukset lämpimällä vedellä, johon on puristettu sitruunan mehua. Sitruunan sisältämä C-vitamiini poistaa hiuksista kuparin ja samalla vihreyden. Kysy lisää omalta Wella-kampaajaltasi.

Tuotetiedot ja suositushinnat:

  • Wella Professionals Brilliance tai Enrich -shampoo (14,10 €) ja -hoitoaine  (18,30 €)
  • Wella Professionals Color Recharge -shampoo (16,90 €) ja- hoitoaine (20,90 €)
  • Wella Professionals Oil Reflections -hiusöljy (20,90 €)
  • SP Color Save -shampoo (22,50 €) ja -hoitoaine (23,50 €)
  • SP SUN -tuotteet: SP SUN UV Spray -aurinkosuoja hiuksille (23,50 €), SP SUN Concentrate -aurinkosuoja hiuksille (23,50 €), SP After Sun -shampoo (22,50 €), SP After Sun -hoitoaine (23,50 €) ja SP After Sun Fluid -voide hiuksille ja iholle (23,50 €)
  • Wella Professionals SUN -tuotteet: SUN Hair and Body -shampoo (14,10 €), SUN Express -hoitoaine (18,30 €) ja SUN Protection Spray -aurinkosuojasuihke (18,30 €)

Lisätiedot, kuvat ja tuotenäytteet:

Elena Pallaskivi
Hill+Knowlton
Puh. 040 777 1445
elena.pallaskivi@hkstrategies.com

Cecilia Kjøller Rasmussen
Communications Manager Wella Nordic
Puh. +46 8-5352-8884
rasmussen.ck@pg.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs