Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Beyoncén IVY PARK -mallisto tänään myyntiin Zalandolla

Zalando

Beyoncén IVY PARK -mallisto tänään myyntiin Zalandolla

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2016 klo 12:41
Julkaisija: Zalando

BERLIINI, 14. HUHTIKUUTA 2016 // Muodin verkkokauppa Zalando toimii Beyoncén uuden IVY PARK -malliston ykköspartnerina ja lanseeraa malliston tänään Euroopan laajuisella kampanjalla. Kampanjaa vauhditetaan mallistoa varten luodun vuorovaikutteisen verkkosivuston sekä #MYPARK-vaikuttajayhteistyön avulla. Mukaan on kutsuttu tuttuja nimiä ympäri Eurooppaa. Suomesta kampanjassa on mukana supersuosioon noussut SANNI, joka jakaa kampanjassa oman #MYPARK-tarinansa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun suomalainen on osana Zalandon globaalia kampanjaa!


Kuvaoikeudet: IVY PARK   

Tukeakseen uuden activewear-malliston lanseerausta Zalando julkaisee eksklusiivisen TV
-kampanjan. Kampanja esittelee Beyoncén sekä hänen tanssijansa IVY PARK -malliston asuissa urbaanissa puistoympäristössä. Puisto symboloi niitä paikkoja (sekä fyysisiä että henkisiä), joista saamme voimaa ja jotka antavat meille itsevarman ja hyvän olon. Puisto eli #MYPARK on kampanjan keskiössä.

TV-kampanjan lisäksi Zalando kutsuu kaikki sporttimuodin ystävät jakamaan heille tärkeän paikan eli oman puiston kampanjan vuorovaikutteisilla verkkosivuilla. Käyttämällä #MYPARK-hashtagia Zalando kutsuu asiakkaitaan jakamaan sen paikan, jossa he tuntevat itsensä itsevarmaksi ja vahvaksi. Kampanjasivustolta löytyy kaikki tieto IVY PARK -mallistosta sekä itse tuotteet.

Zalando kutsui myös yhteensä 11 paikallista vaikuttajaa ympäri Eurooppaa jakamaan oman #MYPARK-paikkansa. Suomesta kampanjassa on mukana suureen suosioon noussut artisti SANNI, joka kertoo oman tarinansa. Lue SANNIn #MYPARK-tarina täällä.

“Olemme erittäin innoissamme lanseeraamassa tätä kampanjaa sekä inspiroimassa asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta. Yhteistyön ansiosta Zalando tuo IVY PARK -malliston eurooppalaisten saataville. Activewear-mallisto toimii yhtä hyvin liikuntaharrastusten parissa kuin urheilukenttien ulkopuolellakin. Ivy Park antaa voimia, vahvistaa ja tuo hyvää oloa kaikille naisille”, Zalandon brändijohtaja Carsten Hendrich kertoo.

#MYPARK-kampanja seuraa huippumalli Cara Delevignen tähdittämän TOPSHOP @ Zalando Wherever You Are (SS15) -kampanjan jalanjälkiä ja sopii saumattomasti yhteen Zalandon uusimman Fashion X Sport -kampanjan kanssa. Beyoncé ja Sir Philip Green toimivat Ivy Park -brändin perustajina ja omistajina. Lisätietoja löytyy kampanjasivulta.

Katso Beyoncén tähdittämä mainos.

IVY PARK -malliston tuotekuvat.

TIETOA ZALANDOSTA

Zalando (https://corporate.zalando.com) on Euroopan johtava muodin verkkokauppa. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman naisten, miesten ja lasten vaatteita, kenkiä ja asusteita. Tuotteiden toimitus ja palautus ovat Zalandon asiakkaille ilmaisia. Yli 1500 valmistajan merkkivalikoimamme kattaa niin kansainvälisesti tunnetut suosikkivalmistajat, harvinaisemmat designer-kokoelmat kuin paikallisten brändien mallistotkin. Lisäksi valikoimaa täydentävät omat merkkimme, jotka ovat saatavilla ainoastaan Zalando-verkkokaupoista. Pyrimme mukauttamaan valikoimamme ja palvelumme paikallisia mieltymyksiä vastaaviksi yhteensä 15 Zalando-maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Alankomaissa, Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa ja Puolassa. Toimiva logistiikkaketju sekä kolme suurta keskusvarastoa Saksassa mahdollistavat tilaustemme tehokkaan toimituksen asiakkaille eri puolille Eurooppaa. Uskomme, että yhdistämällä muodin asiantuntijuuden, liiketoimintojen operatiivisen tehokkuuden ja uusimman online-teknologian pystymme tarjoamaan asiakkaillemme houkuttelevia palveluita ja luomaan arvoa yhteistyökumppaneillemme. Zalandon internetsivustoilla vierailee kuukausittain yli 135 miljoonaa kävijää, joista vuoden 2015 neljännen vuosineljänneksen aikana 60 % selasi sivustoa mobiililaitteella. Vuoden 2015 neljännen vuosineljänneksen loppuun mennessä Zalandolla oli noin 17,9 miljoonaa aktiivista asiakasta.

 

TIETOA IVY PARKISTA

Ivy Park on Beyoncén ja Sir Philip Greenin (Arcadia Group) yhteinen hanke, joka lanseerataan keväällä 2016. Topshop ja Parkwood Athletic omistavat yrityksen, jossa Sir Philip Green ja Beyoncé toimivat sekä omistajan että perustajan ominaisuudessa. Hiljattain perustettu itsenäinen tiimi luotsaa yhteistyöprojektia Lontoosta käsin. Ivy Parkin tavoitteena on saavuttaa asema activewear-segmentin kansainvälisenä markkinajohtajana. Kyse on muodista, joka toimii yhtä hyvin urheillessa kuin vapaa-ajallakin, ja joka on tällä hetkellä nopeimmin kasvava sektori naistenvaatemarkkinoilla.

 

OTA YHTEYTTÄ ZALANDOON

Zalando SE                                                                                         Zalando Suomi    

Jolanda Smit                                                                                      Jenny Paulamäki   

Head of Global PR                                                                             PR and Communications Manager FI, SE

M +49 176 1275 9223                                                                        M +49 30 2000 888 72

E jolanda.smit@zalando.de                                                              E jenny.paulamaeki@zalando.de   

 

Polhem PR   

Noora Vappula

PR Officer

M +358 44 719 8981

E noora@polhem.com        

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs