Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Aviciin ja fanien yhteinen X You -biisi on valmis – sosiaalinen viihde lyö läpi

Ericsson

Aviciin ja fanien yhteinen X You -biisi on valmis – sosiaalinen viihde lyö läpi

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2013 klo 10:16
Julkaisija: Ericsson

Maailmankuulu ruotsalais-DJ Avicii on yhteistyössä Ericssonin kanssa julkaissut X You -biisin, joka on tehty yhdessä artistin fanien kanssa. Yleisö teki vastavalmistuneeseen kappaleeseen noin 13 000 ehdotusta, ja kappaleen tekoon osallistui yhteensä 4 199 ihmistä 140 eri maasta.

Noin seitsemän viikkoa kestänyt Avicii x You -projekti on omassa lajissaan maailman suurin sosiaalinen musiikintuotantoprojekti. Avicii valitsi siinä verkossa tarjotuista ehdotuksista viikoittain semifinalistit, joista fanit äänestivät kappaleeseen tulevat melodiat, rytmit ja efektit. Lopullinen kappale syntyi näistä aineksista Aviciin studiossa Los Angelesissa.

"Minusta on upeaa, että ihmiset voivat kuulla kappaleeni radiossa ja tietävät olleensa itse mukana sen luomisessa. Vielä viisi vuotta sitten vastaava ei olisi ollut mahdollista, mutta nyt yhteistyötä tehtiin ympäri maailmaa. Voi vain kuvitella, mitä tapahtuu viiden tai kymmenen vuoden päästä, kun kaikki ovat verkottuneet kaikkialla toisiinsa", pohtii Avicii.

Avicii X You -projekti on malliesimerkki verkottuneen yhteiskunnan mahdollistamasta sosiaalisesta viihteestä. Sosiaalisista teknologioista on tullut keskeinen osa jokapäiväistä elämää ja työtä.

“Verkottunut yhteiskunta tarjoaa uusia tapoja tehdä liiketoimintaa sekä kuluttaa viihdettä. Musiikkiteollisuus on yksi ensimmäisistä aloista, jotka muuttuvat verkostoitumisen, yhteistyön ja uusien teknologioiden myötä. Nyt näemme TV:n, julkaisutoiminnan ja koko viihdeteollisuuden seuraavan samaa polkua”, sanoi Ericssonin toimitusjohtaja Hans Vestberg Aviciin X You -kappaleen maailman ensi-illassa parhaillaan käynnissä olevilla Mobile World Congress 2013 -messuilla Barcelonassa. 

X You -kappaleen musiikkivideo on katsottavissa osoitteessa www.aviciixyou.com sekä YouTubessa.

 

Lisätietoja 

Milla Nummenpää
Viestintäjohtaja
Suomen Ericsson
Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologian ja -palveluiden toimittaja. Reaaliaikaiset ja tehokkaat ratkaisumme mahdollistavat verkottuneen yhteiskunnan, joka tuo mukanaan meille kaikille edellytykset opiskella, tehdä töitä ja elää elämäämme vapaammin, kestävän kehityksen yhteiskunnissa maailman ympäri.

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologian palveluita, ohjelmistoja ja infrastruktuuria teleoperaattoreille ja muille toimialoille. Nykyään yli 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä kulkee Ericssonin verkkojen kautta, ja asiakkaidemme verkot, joita tuemme, palvelevat yli 2,5 miljardia palvelunsaajaa.

Toimimme 180 maassa ja työllistämme yli 100 000 työntekijää. Vuonna 1876 perustetun yrityksen pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa. Vuonna 2011 konsernin liikevaihto oli 35,0 miljardia Yhdysvaltain dollaria (226,9 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja NASDAQ-pörssissä New Yorkissa.

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs