Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Arkea vie makumatkalle mummolaan osana Food & Funia

Arkea

Arkea vie makumatkalle mummolaan osana Food & Funia

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2016 klo 10:00
Julkaisija: Arkea

Arkea on jälleen mukana 5.–9.10.2016 järjestettävässä hyvän ruoan Food & Fun –festivaalissa. Tänä vuonna lähes kaikki Arkean ruokapalveluiden asiakkaat pääsevät osallisiksi tapahtumasta, sillä teema ulotetaan koskemaan kaikkia asiakasryhmiä päiväkotilapsista hoivakotien ja sairaaloiden asiakkaisiin. Arkea myös vie festivaalin Turun ulkopuolelle Auraan, Loimaalle, Paimioon, Poriin, Raumalle, Saloon, Taivassaloon ja Uuteenkaupunkiin.

Arkean tämän vuoden Food & Fun –teema on Makumatka mummolaan. Koska yhtiön asiakasryhmä on erittäin laaja, liittyy mummolan ruokiinkin varsin erilaisia muistoja. Tämä kävi ilmi myös kyselystä, jossa Arkea pyysi asiakkaitaan kertomaan omia ruokamuistojaan mummolasta. Teemaviikon ruokalistat onkin suunniteltu asiakasryhmän mummolakokemukset huomioiden.

Arkean ruokalistoilta löytyy teemapäivinä ainakin seuraavat asiakkaiden muistoissa elävät mummolaruoat: lihapyörykät, perunamuussi, ohukaiset ja mansikkahillo, kaalikääryleet, uunipuuro, pannari, omenapiirakka, liha-makaroonilaatikko, palapaisti, mummon kurkut ja riisipiirakat.

Osana tämän vuoden Food & Fun –teemaa Arkea on kutsunut Turun kaupungin koulujen ja joidenkin päiväkotien lasten isovanhemmat syömään yhdessä lasten kanssa koulu- ja päiväkotilounaan. Kutsu on lähtenyt ennakkoon koulujen ja päiväkotien käyttämän Wilma-ohjelman kautta.

Food & Fun -festivaali järjestetään jälleen Turussa 5.–9.10.2016 kolmatta kertaa. Mukana ruokafestivaalilla on Arkean lisäksi turkulaisia ravintoloita, baareja ja kahviloita. Festivaalille saapuu keittiömestareita, ravintola-alan ammattilaisia ja baarimestareita ympäri maailmaa, muun muassa Yhdysvalloista, Islannista, Ruotsista, Ukrainasta, Italiasta, Venäjältä, Tanskasta ja Japanista.

Aiheeseen liittyen:

 

Lisätiedot:
palvelujohtaja Paula Juvonen, 044 907 5900
palvelujohtaja Sanna Malaska, 040 359 3297

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluja Lounais-Suomen suurimpana alan yrityksenä ja työnantajana. Olemme 1200 työntekijän voimin läsnä asiakkaamme arjessa. Toimimme yli 300 rakennuksessa, 600 000 neliössä, 3 miljoonassa tilakuutiossa ja valmistamme päivittäin 52 000 ateriaa. Kannamme vastuun asiakkaistamme ja ympäristöstä sekä tiedostamme eettisen ja yhteiskunnallisen vastuumme.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs