Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Angry Birds -hahmot sinkoavat Helsinki-Vantaalle R-kioskin siivittämänä

Angry Birds -hahmot sinkoavat Helsinki-Vantaalle R-kioskin siivittämänä

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2012 klo 10:45
Julkaisija: R-kioski

Rovio Entertainment ja R-kioski avaavat yhteistyössä maailman ensimmäisen Angry Birds pop up–lentokenttämyymälän. Suomessa ja maailmalla ilmiöksi muodostuneen Angry Birds –pelin oheistuotteita voi 9.2.2012 alkaen ostaa Helsinki-Vantaan kaukolentoterminaalista. Myymälän operatiivisesta toiminnasta vastaa R-kioski. Pop up -myymälä on auki kaikkina viikonpäivinä kello 8-22, 31. elokuuta saakka.

Myymälä suunniteltiin varta vasten Helsinki-Vantaan lentoasemalle sopivaksi, niin visuaalisesti, rakenteellisesti kuin äänimaailmaankin.

”Tarkkakuuloisimmat asiakkaat tunnistavat Angry Birds -pelimaailmasta tuttuja ääniteemoja. Tavoitteemme on viihdyttää ja vastata faniemme kysyntään ympäri maailman. Kehitys ei jää tähän, sillä tulemme avaamaan lisää elämyksellisiä lentokenttämyymälöitä.”, kertoo lisenssi- ja tuotemyynnistä vastaava Harri Koponen Rovio Entertainment Oy:stä

”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä saadessamme avata maailman ensimmäisen Angry Birds-tuotteita myyvän lentokenttämyymälän. Näin R-kioski on omalta osaltaan edistämässä suomalaisten tunnettujen tuotteiden menestystä myymälän ”Best of Finland” teemalla. Näistä tuotteista Angry Birds on loistavan ajankohtainen esimerkki.”, iloitsee R-kioski Oy:n ketjujohtaja Teemu Rissanen. 

”Finavian tavoitteena on vahvistaa Helsinki-Vantaan asemaa Pohjois-Euroopan johtavana vaihtolentoasemana Euroopan ja Aasian välisessä liikenteessä. Olemme sitoutuneita siihen, että tarjoamme matkustajillemme sujuvan ja miellyttävän palvelukokemuksen lentoasemallamme. Kiinnostavat ja ajankohtaiset palvelut, joista uusi Angry Birds -myymälä on hyvä esimerkki, ovat tärkeitä tekijöitä palveluympäristön kehittämisessä, toteaa kaupallisesta liiketoiminnasta vastaava apulaisjohtaja Jukka Isomäki Finaviasta.

 

R-kioski katsoo tulevaisuuteen

R-kioski avaa samassa yhteydessä (11.2.2012) täysin uuden kioskin lentoaseman terminaali T2:n porttialueelle. Uudet kioskit parantavat matkustajille tuiki tarpeellisten palveluiden tarjontaa lentoasemalla. Kaikkiaan uuden konseptin kioskeja valmistuu asemalle kuusi kevään 2012 aikana.

Rovion ja R-kioskin yhteistyö tiivistyy kevään mittaan ja odotettavissa on mielenkiintoista tarjottavaa kaikilla Suomen R-kioskeilla”, Rissanen ja Koponen valottavat tulevia suunnitelmia.

 

Lisätietoa

R-kioski Oy, ketjujohtaja Teemu Rissanen,050-568 0000, teemu.rissanen@r-kioski.fi

Rovio Entertainment Oy, media@rovio.com

Finavia Oyj, apulaisjohtaja Jukka Isomäki, p. 020 7083100

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava ja keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka monipuolisella tuotevalikoimallaan tarjoaa asiakkailleen mielihyvää ja tuo helppoutta heidän elämäänsä. Suomessa on yli 650 R-kioskia. Kioskitoimintaa on myös Liettuassa ja Virossa. R-kioski Oy kuuluu Sanoma-konserniin, joka on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediakonserni. www.r-kioski.fi Rovio Entertainment Oy on viihde- ja mediayhtiö maailmalla menestyneen Angry Birds –brändin takana. Vuonna 2009 Rovio julkaisi Angry Birds –pelin kosketusnäytöllisille älypuhelimille, ja pelistä ja sen hahmoista tuli maailman laajuinen ilmiö. Angry Birds pelit ovat nauttineet kasvavasta suosiosta kaikkialla maailmassa, ja ilmiö on laajentunut yhä uusille liiketoiminta-alueille. Rovio laajentaa toimintaansa animaatioiden, oheistuotteiden, julkaisu- ja kustannustoiminnan, sekä erilaisten palvelujen saralla. Rovion pääkonttori sijaitsee Espoossa. www.rovio.com Finavia Oyj:n operoima Helsinki-Vantaan lentoasema on Pohjois-Euroopan johtava kaukolentokenttä ja suosittu kansainvälinen vaihtoasema. Lentoaseman vahvuutena on sen maantieteellinen sijainti, joka takaa lyhyimmän ja nopeimman lentoreitin Euroopan ja Aasian välillä. 15 miljoonaa matkustajaa vuodessa lentää Helsinki-Vantaan kautta. Lentoasemalta on 350 lentoa päivässä yli 130 kohteeseen ympäri maailmaa. Helsinki-Vantaa tunnetaan maailmalla myös yhtenä Euroopan parhaimmista lentokentistä. Finavia panostaa Helsinki-Vantaalla lentomatkustuksen sujuvuuteen, ystävälliseen palveluun ja viihtyisään palveluympäristöön. Finavian Helsinki-Vantaan lentoasema on World Design Capital Helsinki 2012 pääyhteistyökumppani. www.finavia.fi, www.helsinki-vantaa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs