Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Älykäs Foodie.fm toimii nyt myös Nokian puhelimissa

Digital Foodie Oy

Älykäs Foodie.fm toimii nyt myös Nokian puhelimissa

Julkaistu: 05.10.2010 klo 09:09
Julkaisija: Digital Foodie Oy

Älykäs ostoslista- ja ruokasuosituspalvelu Foodie.fm laajenee Nokian puhelimiin. Viime helmikuussa julkaistu ilmainen Foodie on nyt ladattavissa Nokian Ovi-sovelluskaupasta ja se toimii Nokian tuoreimmissa älypuhelimissa.

Tiedotusvälineille 5.10.2010

Älykäs Foodie.fm toimii nyt myös Nokian puhelimissa

Foodie.fm tekee arjen ruokasuunnittelusta ja kaupassa käynnistä hauskempaa ja helpompaa


Älykäs ostoslista- ja ruokasuosituspalvelu Foodie.fm laajenee Nokian puhelimiin. Viime helmikuussa julkaistu palvelu on ollut tähän saakka käytettävissä Applen laitteilla sekä Facebookissa. Ilmainen Foodie on nyt ladattavissa Nokian Ovi-sovelluskaupasta ja se toimii Nokian tuoreimmissa älypuhelimissa, kuten N8, E72 ja N97.

”Nokian puhelimilla on runsas ja uskollinen käyttäjäkunta Suomessa, joten uuden version myötä mahdollinen käyttäjäkuntamme kasvaa reippaasti. Foodieta Nokian puhelimiin ehdittiin jo kysellä.  Tarve tällaiselle palvelulle siis selvästi on”, Digital Foodien toimitusjohtaja Kalle Koutajoki toteaa.

Foodie helpottaa ostosten suunnittelua ja nopeuttaa arjen rutiineja. Käyttäjä voi koota ostoslistan joko Foodien suositusten tai omien mieltymysten mukaan ja jakaa sen perheensä kanssa Facebookissa tai kännykällä. Foodien kokoama ostoslista kulkee aina mukana kännykässä, josta käyttäjä voi nopeasti tarkistaa ostettavat tuotteet. Palvelun avulla tuotteet myös löytyvät kaupasta nopeammin, sillä Foodie listaa tuotteet myymälän hyllyjärjestyksen mukaan.
 
Foodie tarjoaa myös henkilökohtaisia reseptisuosituksia. Palvelu ehdottaa käyttäjän makujen mukaisia ruokareseptejä, jotka käyttäjä voi joko hyväksyä tai hylätä. Valitun reseptin ainesosat on helposti lisättävissä ostoslistalle. Säännöllisen käytön myötä palvelu alkaa tunnistaa käyttäjän makumieltymyksiä ja osaa yhä tarkemmin suositella mieluisia ateriavaihtoehtoja sekä eniten käytettyjä tuotteita.

Foodie.fm on tuotu markkinoille tiiviissä yhteistyössä S-ryhmän kanssa. S-ryhmä tarjoaa palveluun yli 20 000 päivittäistavaratuotteen tiedot. Palvelusta löytyy myös yli 5000 reseptiä. Lisäksi käyttäjä saa palvelussa ruoka- ja ostotottumuksiin perustuvia tuotemainoksia S-ryhmän myymälöistä.

”Kehitämme palvelua käyttäjien ehdoilla ja otamme käyttäjiltä saamamme palautteen huomioon uusia ominaisuuksia suunniteltaessa. Seuraavaksi tuomme tiedot tuotteiden ravintoarvoista, ainesosista ja lisäaineista verkkopalvelun lisäksi myös puhelimiin”, Koutajoki kertoo.

Digital Foodie kehittää palvelusta kansainvälisesti monistettavaa konseptia. Yritys toteutti maaliskuussa kasvun kiihdytykseen suunnatun rahoituskierroksen Veraventure Oy:n sekä Veturi Venture Acceleratorin kanssa. Yritys kuuluu Tekesin Nuoret Innovatiiviset Yritykset -ohjelmaan.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kalle Koutajoki, Digital Foodie Oy
Puh. 040 701 2397
kalle.koutajoki(at)foodie.fm
www.foodie.fm    

Foodie.fm Ovi-sovelluskaupassa:  http://store.ovi.com/content/51915

Tuetut puhelinmallit löytyvät osoitteesta http://www.foodie.fm/tuki/

Foodie.fm tekee arjen ruokasuunnittelusta ja kaupassa käymisestä hauskempaa. Foodie tarjoaa älykkään ostoslistan ja reseptipalvelun, jotka ovat käytettävissä sekä matkapuhelimella että Facebookissa. Ostoslistan avulla kaupassa asiointi on nopeampaa ja sujuvampaa. Digital Foodie Oy on kehittänyt palvelua tiiviissä yhteistyössä S-ryhmän kanssa. Palvelusta tavoitellaan kansainvälisesti monistettavaa konseptia.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs