Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Alppiravintola Hamlet After Ski Bar Helsingin ydinkeskustaan

Restel Oy

Alppiravintola Hamlet After Ski Bar Helsingin ydinkeskustaan

Tiedote.
Julkaistu: 14.11.2011 klo 16:05
Julkaisija: Restel Oy

Helsingin keskustaan avataan Pop-up -tyyliin kaupungin ensimmäinen After Ski baari Alppiravintola Hamlet. Baari on suunnattu talviurheilun ja After Skin -ystäville ja sisään pääsee suksien kanssa tai ilman. Skimbateeman ympärille sisustettu baari tarjoaa virvokkeita ja viihdykkeitä perjantaista 18.11. alkaen.

Baari on auki keskiviikkoisin ja torstaisin klo: 20-02 sekä perjantaisin ja lauantaisin klo: 20-04. Baarin virallisia avajaisia vietetään Vilhonkatu 6:ssa perjantaina 18.11. ja lauantaina 19.11. Avajaisviikonlopun viihdyttäjänä toimii Levin legendaarinen DJ Jaba.

Yhteistyössä mukana Icon Snowboards, Carlsberg ja Battery. After Skin henkeen pääsee hamlet.fi sivustolla tai Facebookissa. Baarin ikäraja on K-20.

Lisätietoja:

Tuomas Sorri, Restel Oy, Ravintoladivisioona, ketjujohtaja, puh. 09 733 52, tuomas.sorri@restel.fi

Leila Anttila, Restel juomaravintolat, markkinointisuunnittelija Leila Anttila, puh. 09 733 52, leila.anttila@restel.fi

www.hamlet.fi
www.restel.fi

Alppiravintola Hamlet After Ski Bar kuuluu Restel konserniin. Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys Restel Oy operoi 47 hotellia ympäri maan. Ravintoloita yhtiöllä on kaikkiaan yli 260. Restelin palveluksessa on noin 5000 ammattilaista ja liikevaihto oli vuonna 2010 yli 357 milj. euroa. Hotellit toimivat Cumulus-, Rantasipi-, Holiday Inn, Crowne Plaza, Ikaalisten Kylpylä ja Seurahuone Helsinki -tuotemerkkien alla. Ravintolakonsepteja Restelillä on 11 kpl mm. Martina, Huviretki, HelmiSimpukka, Hemingway´s, Parnell´s, Blok, Wanha Mestari, Night Life ja Tapahtumaravintolat. http://www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs