Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Agilitykansan keskustelupäivä la 13.10.2012 Helsingissä SLU-talolla

Suomen Agilityliitto ry

Agilitykansan keskustelupäivä la 13.10.2012 Helsingissä SLU-talolla

Kutsu.
Julkaistu: 30.08.2012 klo 12:06
Julkaisija: Suomen Agilityliitto ry

Kysy – me vastaamme!

 

SAGI:n järjestämä koko agilitykansan keskustelupäivä lauantaina 13.10. Helsingissä SLU-talolla klo 10.00 alkaen.

 

Tule paikalle, niin saat äänesi kuuluville ja voit antaa oman panoksesi liiton toiminnan kehittämiseen.

 

Keskustelupäivässä esitellään liiton valmennusjärjestelmä sekä otetaan vastaan palautetta, ideoita, kehuja ja kaiken maailman kysymyksiä liittyen keväällä 2012 käynnistyneeseen alueelliseen valmennukseen. Jos olet alueellisessa toiminnassa mukana joko ryhmäläisenä, seuran vastuuhenkilönä, valmentajana, kepona tai olet toiminnasta muuten vain äärettömän kiinnostunut, on tämä päivä juuri sinulle! Päivän tuotosten perusteella muotoillaan toimintaa vuodelle 2013.

 

Keskusteluajan puitteissa pyritään vastaamaan myös muihin harrastajien mieltä painaviin kysymyksiin!

 

Varaudumme samalla juhlistamaan MM-kisojen mitalisaalista!

 

Seuraavana päivänä on liiton ylimääräinen kokous sääntömuutoksista. Kokouskutsu lähetetään erillisenä viestinä yhdistysten puheenjohtajille ja agilityvastaaville.

 

Ilmoittautuminen keskustelupäivään tapahtuu sähköisellä lomakkeella liiton verkkosivujen kautta. Ilmoittautuminen avataan syyskuun aikana, seuraa siis liiton sivuja www.agilityliitto.fi.

 

Lisätietoja:

Koulutussuunnittelija

Lotta Vuorela

lotta.vuorela (at) agilityliitto.fi

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Suomessa agilityn parissa liikkuu yli 10 000 ja maailmanlaajuisesti yli 100 000 harrastajaa. Suomen Agilityliitto SAGI on suomalaisten agilityä harrastavien yhdistysten muodostama liitto. Liiton pääasiallisena tarkoituksena on edistää ja kehittää agilityurheilua, -liikuntaa ja -harrastetoimintaa tavoitteenaan ihmisten fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kehittäminen. Liiton perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä tasa-arvon edistäminen. Toiminnan perustana on koirien fyysinen ja psyykkinen terveys, niiden yhteiskuntakelpoisuuden lisääminen ja hyvä kohtelu. SAGI on Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry:n jäsen ja Suomen Liikunta ja Urheilu (SLU) ry:n tukijäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs