Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Acerin suosittuihin V- ja E1-sarjojen kannettaviin Intel-prosessorit

Acer

Acerin suosittuihin V- ja E1-sarjojen kannettaviin Intel-prosessorit

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2013 klo 10:12
Julkaisija: Acer

Acer julkisti koko joukon Intelin neljännen sukupolven prosessoreja käyttäviä kannettavia, mukaan lukien Aspire V3-sarjan viihdekannettavat, päivitetyt ja ohuemmat Aspire V5-kannettavat sekä tehokkaat Aspire V7-Ultrabook-kannettavat. Myös peruskäyttöön tarkoitetut Aspire E1-sarjan laitteet saavat nyt Intel-prosessorit. Julkistetuissa kannettavissa on laaja valikoima erikokoisia näyttöjä, värejä ja laaja valikoima valinnaisia ominaisuuksia, joten jokaiselle löytyy mieluinen ja sopivan tehokas laite, halutaanpa konetta käyttää perus- tai viihdekäyttöön.

Aspire V3-sarjan kannettavat ovat mobiili vaihtoehto viihdekoneelle. Vaativat käyttäjät voivat valita V3-sarjan koneisiinsa tehokkaat NVIDIAn näytönohjaimet GeForce GTX GT760M (2GB DDR5 VRAM) tai NVIDIA GeForce GT750M (4GB DDR3 VRAM), jolloin koneet sopivat erityisesti pelikäyttöön. Dolby Surround Home Theatre v4 -ohjelmiston ansiosta V3-koneet ovat parhaimmillaan myös kotiteatterikäytössä.

Uudet Aspire V5-kannettavat tulevat saataville kolmessa näyttökoossa (11,6, 14 ja 15,6 tuumaa). Suurimpiin 14- ja 15,6-tuumaisiin V5:iin on valittavissa kosketus- tai tavallinen näyttö ja niiden täysikokoinen näppäimistö parantaa kirjoitustuntumaa. 11,6-tuumaisen V5:n näppäimistö puolestaan on samankokoinen kuin normaalisti kertaluokkaa suuremmissa 13,3-tuumaisissa kannettavissa. Kannettavia on saatavana useissa tyylikkäissä väreissä.

Aspire V7-sarjan Ultrabookit sopivat tehokäyttöön, kuten videoeditointiin tai kuvien käsittelyyn. Niihin on saatavana jopa Core i7 -prosessorit ja joko NVIDIA GeForce GT 750M- tai NVIDIA GeForce GT 720 M -grafiikkapiirit.

V7-sarjan kannettavissa voidaan hyödyntää Windows 8:n kosketustoimintoja, sillä niissä on 10-pisteinen kosketusnäyttö. SSD-kiintolevyt varmistavat nopeat vasteajat ja Acer Theft Shield pitää tiedot turvassa.

Aspire E1-kannettavat tulevat saataville 14- ja 15,6-tuumaisina. Näytöt ovat teräväpiirtoisia ja suuremman 15,6-tuumaisen näytön voi valita heijastamattomalla pinnalla, jolloin sen katselu on miellyttävämpää ja silmät väsyvät vähemmän.

HInta ja saatavuus
Kaikki tuotteet tulevat saataville kesäkuussa. Aspire E1-sarjan laitteiden hinnat alkavat 449 eurosta, V5-sarjan 499 eurosta ja V7-sarjan hinnat 699 eurosta.

Lisätietoja

Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

 

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs