Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Acer V5 ja V7: ohuiden ja kevyiden kannettavien seuraava sukupolvi

Acer

Acer V5 ja V7: ohuiden ja kevyiden kannettavien seuraava sukupolvi

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2013 klo 19:00
Julkaisija: Acer

New York, 3.5.2013 – Acer julkisti tänään päivitetyt Aspire V5- ja V7 -Ultrabook-kannettavien sarjat. V5 on nyt aiempaa ohuempi ja V7:n tehoa on lisätty entisestään. Aspire V-sarja edustaa Acerin valtavirtalaitteita, ja sarjan kannettavissa on eniten vaihtoehtoja eri asiakkaiden tarpeisiin. Laitteita saa useissa väreissä, erikokoisilla näytöillä ja resoluutioilla sekä kosketusnäytöllä tai ilman. Myös laitteiden grafiikka- ja suorituskyvyssä on vaihtoehtoja.

”Uudistimme Aspire V5- ja V7-sarjat, jotta asiakkaamme voivat valita koneen omien tarpeidensa mukaan. Siksi V-sarjassa on paljon vaihtoehtoja esimerkiksi koneen suorituskyvyn ja viihdeominaisuuksien suhteen”, sanoo Acerin Suomen maajohtaja Jukka-Pekka Korkiakangas. ”Sarjan Ultrabookeissa on teräväpiirtotasoiset näyttöpaneelit, paremmat grafiikkaominaisuudet ja kiinteät SSD-muistit. Lisäksi ne ovat aiempaa ohuempia.”

Kokovaihtoehtoja eri käyttötarpeisiin
Asiakkaat voivat valita V-sarjan kannettavaansa omien mieltymystensä ja suorituskykyvaatimustensa mukaan 11,6-, 14- tai 15,6-tuumaisen näytön. Kaikki mallit ovat saatavilla joko sekä kosketusnäytöllä että perinteisellä näytöllä. Kirjoittamisen helpottamiseksi pienimmissäkin V-sarjan laitteissa on täysikokoinen, taustavalaistu näppäimistö, jonka näppäimet ovat 15 mm leveitä, mikä on kahdeksan prosenttia enemmän kuin edellisen sukupolven koneissa.

Isot näytöt pelaajille ja elokuvien ystäville
IPS-teknologialla toteutetut 14- ja 15,6-tuumaiset näytöt ovat saatavissa joko 1366x768- tai 1920x1080 Full HD-resoluutiolla. IPS-teknologia mtakaa elävät värit ja laajan katselukulman. Aspire V -sarjan malleissa on neljä kaiutinta ja ne tukevat Dolby Home Theater -äänentoistoa, joka vähentää surround-äänen vääristymistä elokuvia katsellessa. Laitteet on myös helppo yhdistää kotiteatterijärjestelmiin.

Pelaamisesta kiinnostuneet voivat valita malleihin NVIDIA GeForce GT7XXM -sarjan grafiikkakortin tai AMD Radeon HD8750 -näytönohjaimen. Laitteiden prosessorivaihtoehdot ovat Intelin kolmannesta sukupolvesta.

Kosketusnäyttö, liikkuvuus ja edullinen hinta
Pienimmissä Aspire V5 –malleissa on 11,6-tuumainen kosketusnäyttö, jonka resoluutio on 1366x768. Kannettava on alle 20 mm paksu ja painaa vain 1,38 kiloa, joten se sopii paljon matkusteleville, koululaisille tai opiskelijoille, jotka haluavat pitää tietokoneen jatkuvasti mukanaan. Malleissa on AMD:n kaksi- tai neliydinprosessorit tai vaihtoehtoisesti Intelin tuoreimmat suorittimet. Näppäimistö on näissäkin malleissa täysikokoinen.

V7-kannettavat suorituskykyä janoaville
V7-sarjan Ultrabookeissa on sama tyylikäs ja ohut muotoilu kuin V5-sarjan malleissa, mutta
lisäksi silkinsileä viimeistely. V7-sarjan laitteissa on valikoima Intelin uusimpia prosessoreita. Lisäksi laitteissa on SSD-kiintolevy, Acer Theft Shield, Acer Converter -muuntoportti sekä Intelin langaton näyttötekniikka WiDi, jonka avulla kannettava on helppo kytkeä suoraan teräväpiirtotelevisioon elokuvien tai valokuvien katselua tai pelaamista varten.

Helppoa liitettävyyttä
Kaikissa V5-sarjan malleissa on Acer Converter -muuntoportti ja kaapeli, joiden avulla koneisiin on helppo liittää esimerkiksi ulkoinen näyttö, kiintolevy, reititin tai tulostin. Liitäntäkaapelissa on VGA-, USB- ja RJ45-liitännät.

Hinta ja saatavuus
Aspire V5- sarja: saatavilla kesäkuusta alkaen, hinnat alkaen 499 euroa
Aspire V7-sarja: saatavilla kesäkuusta alkaen, hinnat alkaen 649 euroa

Seuraa julkistuksia Twitterissä: #AcerTouch.

Kuvia:
http://bit.ly/NewAspireV

Lisätietoja:
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

 

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs