Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Acer lahjoittaa harvinaisen Star Trek Into Darkness -Aspire R7:n hyväntekeväisyyteen

Acer

Acer lahjoittaa harvinaisen Star Trek Into Darkness -Aspire R7:n hyväntekeväisyyteen

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2013 klo 16:00
Julkaisija: Acer

Acer ja Paramount Pictures ovat yhteistyössä julkistaneet Aspire R7 Limited Edition -kannettavat, jotka juhlistavat Star Trek Into Darkness -elokuvan ensi-iltaa. Acer on valmistanut näitä Star Trek -kannettavia vain 25 kappaletta, joista yksikään ei tule vapaasti myyntiin. Yhtiöt tarjoavat nyt yhtä näistä uniikkituotteista myyntiin eBayssä. Huutokaupan tuotto annetaan The Mission Continues- ja Save the Children-hyväntekeväisyysorganisaatioille.

Pakettiin kuuluu viimeistelty, Star Trek-teemaan puettu Aspire R7 -kannettava, Star Trek-logolla varustettu suojakuori, Star Trek Into Darkness -elokuvajuliste esiintyjien nimikirjoituksilla ja elokuva-aiheista lisämateriaalia kuten taustakuvia, elokuvan soundtrack, elokuvasta tehdyn peli latauskoodi sekä Acerin ja Paramount Picturesin myöntämä aitoustodistus.

Tietokoneen lisäksi Acer lahjoittaa kaksi nimikirjoituksin varustettua Star Trek -elokuvajulistetta hyväntekeväisyyteen.

“Rajoitetun eränsä myötä Acer Aspire R7:n Star Trek-versiosta tulee todellinen keräilyharvinaisuus. Hyväntekeväisyyshuutokaupan kautta annamme yhdelle onnekkaalle mahdollisuuden lunastaa tämä aarre itselleen. Samalla tuemme kahta merkittävää organisaatiota, jotka auttavat veteraaneja ja apua tarvitsevia lapsia”, kertoo Acerin Suomen maajohtaja Jukka-Pekka Korkiakangas.

Star Trek-kannettava on nähtävissä osoitteessa www.ebay.com/theonlyone. Huutokauppa alkaa 14.6. ja päättyy 24.6. Computex-messuilla kävijät voivat nähdä Aspire R7 Star Trek Limited Edition -koneen Acerin osastolla.

Kuvia http://bit.ly/AcerStarTrek

Lisätietoja

Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com
Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs