Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Acer julkistaa Windows 8 -Ultrabookit, -tabletit ja -All-in-One-pöytäkoneet

Acer

Acer julkistaa Windows 8 -Ultrabookit, -tabletit ja -All-in-One-pöytäkoneet

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2012 klo 15:15
Julkaisija: Acer

Acerin Windows 8 -laitteet tarjoavat täysin uudenlaisia käyttökokemuksia

Johtava tietokonevalmistaja Acer julkisti tänään uudet Windows 8 - tuotteensa. Aspire S7 Ultrabook-kannettava, ICONIA W -sarjan tabletit ja Aspire U -malliston All-in-One -pöytäkoneet on suunniteltu tyylikkäiksi, ergonomisiksi ja helppokäyttöisiksi.

“Windows 8 on Acerille tärkeä virstanpylväs”, kertoo Acerin toimitusjohtaja J. T. Wang. “Acerin tavoitteena kautta historian on ollut murtaa teknologian ja ihmisten väliset esteet. Uusien tuotteidemme design yhdistettynä Windows 8:n kosketustoimintoihin tarjoavat aivan uudenlaisia käyttökokemuksia.”

Acerin Corporate President Jim Wong jatkaa: “Acer on tehnyt tiivistä yhteistyötä Microsoftin kanssa, jotta uudet tuotteemme pystyisivät hyödyntämään Windows 8:n ominaisuuksia mahdollisimman tehokkaasti ja helppokäyttöisesti. Kuluttajat vaativat ergonomisuutta ja tyylikkyyttä, ja olemmekin keskittyneet vahvasti juuri niihin.”

“Ihmisten ja tietokoneiden yhteispelin tulisi olla helppoa, eikä monimutkaista. Tässä suhteessa Windows 8:n kosketusnäyttöominaisuudet ovat valtava harppaus eteenpäin: niiden avulla koneen käytöstä tulee entistä intuitiivisempaa. Hyödyntämällä Windowsin uudistuksia ja Intelin arkkitehtuuria, pystymme tarjoamaan käyttäjille paremman, kosketukseen perustuvan kokemuksen eri laitteissa”, Wong kertoo.

“Microsoft ja Acer ovat tehneet vahvaa yhteistyötä uusien, Windows 8:aa käyttävien laitteiden parissa. On upeaa nähdä Acerin niihin tuoma kehitys”, kertoo Steven Guggenheimer, Microsoftin OEM-divisioonan johtaja. “Olemme varmoja, että Acerin uudet Windows 8 -laitteet tarjoavat käyttäjille hienoja kokemuksia.”

“Intel ja Acer keskittyvät innovaatioihin ja yhteistyöhön, joiden kautta saamme luotua mukaansatempaavia ja turvallisia kokemuksia käyttäjillemme”, sanoo Kirk Skaugen, Intelin PC Client Groupin johtaja. “Intelin kolmannen sukupolven Core-prosessorien kasvanut teho, Windows 8:n vallankumoukselliset ominaisuudet ja Acer Aspire -Ultrabookien keveys ja design tuovat yhdessä käyttäjille upeita elämyksiä”, Skaugen korostaa.

Wong lisää: “Alkuvuonna CES-messuilla määritimme Acerin brändille uuden tavoitteen: explore beyond limits, rajojen ylittäminen. Uusien laitteiden avulla haluamme herättää jokaisessa käyttäjässä arkipäivän tutkimusmatkailijan. Acerin avulla jokainen voi saavuttaa enemmän, olivatpa he sitten yksityis- tai yrityskäyttäjiä.”

 

Saatavuus:

Tuotteet saatavilla Suomessa Q4 / 2012.

 

Lisätietoja:

Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: jukka-pekka_korkiakangas@acer-euro.com

 

Kuvagalleriat:

Aspire S7: http://bit.ly/AspireS7

Iconia W510: http://bit.ly/IconiaW510

Iconia W700: http://bit.ly/IconiaW700

Aspire U All-In-One: http://bit.ly/UseriesAIO

 

Liitetiedostot

Acer

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden toiseksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2011). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer-group.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs