Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Acer Aspire S7 on kosketusnäytöllinen Ultrabook uudenlaiseen Windows 8 -käyttöön

Acer

Acer Aspire S7 on kosketusnäytöllinen Ultrabook uudenlaiseen Windows 8 -käyttöön

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2012 klo 09:00
Julkaisija: Acer

Acer Aspire S7

Acer Aspire S7 on kosketusnäytöllinen Ultrabook uudenlaiseen Windows 8 -käyttöön

Acer on eturintamassa uudistamassa kannettavien tietokoneiden designia ja käyttökokemusta

Maailman johtava kannettavien tietokoneiden valmistaja Acer julkistaa uuden, kosketusnäytöllisen Aspire S7 Ultrabookin. Huippuohuen koneen kosketusnäyttö mahdollistaa Windows 8:n uusien ominaisuuksien käytön koko potentiaalissaan. Kosketusnäyttöisessä kannettavassa yhdistyvät loogisella tavalla sekä perinteisen tietokoneen että tablet-koneen parhaat puolet.

Acer Aspire S7 Ultrabook on saatavissa sekä 13,3 että 11,6 tuuman kokoisena. Kummassakin mallissa on 10-pisteinen Full HD-kosketusnäyttö sekä yksiosainen, ohut alumiinirunko. 13,3-tuumaisessa versiossa on lisäksi kiiltävä ja vahva Gorilla 2 -lasisuojus ja sen näytön voi taittaa kokonaan vaakatasoon ryhmätyöskentelyn helpottamiseksi.

Vaikka S7 Ultrabookit ovat todella ohuita, niiden akunkesto on huippuluokkaa. 13,3-tuumainen malli jaksaa lataamatta jopa 12 tuntia, ja 11,6 tuuman malli yhdeksän tuntia. Acerin Twin Air -jäähdytysjärjestelmä varmistaa, että tietokone toimii tehokkaasti ihannelämpötilassa.

Acer on panostanut designiin ja käytettävyyteen pienimpiäkin yksityiskohtia myöten: S7-koneissa on mm. valosensorilla varustettu näppäimistö, herkkä ja tarkka kosketuslevy sekä Acer Ring -kosketusliittymä, joka nopeuttaa web-selailua, musiikin toistamista ja valokuvien katselua. Acer Always Connet -teknologia yhdistää koneen internetiin silmänräpäyksessä.

Acer Aspire S7 -mallisto tulee Suomessa myyntiin lokakuussa ja koneiden hinnat alkavat 1299 eurosta.

Kuvia: bit.ly/AcerS7

Lisätietoja:
Acer Finland Oy 
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: jukka-pekka_korkiakangas@acer-euro.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs